Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Alcalà-Alcossebre presenta el seu protocol per a les instal·lacions esportives

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

El protocol ja s'ha traslladat als clubs  (CF Alcalà, CH Serra d’Irta i Club Bàsquet Jovens d’Alcalà)

Castellón Información

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja ha realitzat diferents actuacions d'adequació de les instal·lacions esportives municipals de cara a l'aplicació del protocol per als entrenaments i partits de clubs federats de la localitat que permetrà l'accés de públic. El protocol ja s'ha traslladat als clubs (CF Alcalà, CH Serra d’Irta i Club Bàsquet Jovens d’Alcalà) i les instal·lacions estan ja completament adaptades per a la pràctica dels entrenaments i per als partits, coincidint amb l'inici de la temporada.

Per part de la Regidoria s'han instal·lat senyalitzacions perquè es complisca amb les distàncies de seguretat i el control d'aforament, establint una distància de 2,25m entre usuaris durant la pràctica esportiva i de 1,5 metres en el cas del públic.

grades pavelló Alcalà-Alcossebre

 

S'ha marcat els seients en els quals no estarà permès asseure's i s'han delimitat accessos i zones de pas. En el cas del Pavelló Poliesportiu s'ha establert un aforament màxim de 87 seients en les graderies i 66 persones en la zona de peu.

Altres espais com a vestuaris, vestuari d'àrbitres, farmaciola, cantina o banys tenen també control d'aforament limitat. Per al camp de futbol San Fernando s'ha contemplat un aforament de 307 persones en tota la zona exterior i 48 persones en la graderia i també es limita l'aforament de vestuaris, cantina (30 persones) seu i banys.

Aquestes limitacions s'han realitzat mitjançant els mesuraments de les dimensions de totes les instal·lacions i aplicant les distàncies de seguretat recomanades per a prevenir el contagi de Covid-19.

El protocol contempla unes regles generals d'ús de les instal·lacions, tant per a esportistes i públic, com l'ús obligatori de màscara, desinfecció de mans, accessos restringits a diferents espais de les instal·lacions o prohibir l'entrada en cas de presentar símptomes.

També s'han establert restriccions específiques per a esportistes com no compartir material esportiu ni ampolles o llaunes, desinfectar el material després del seu ús o hidratar-se i desinfectar mans cada mitja hora. En el cas dels entrenadors es recull també que hauran d'encarregar-se de controlar l'assistència a entrenaments i partits, guardant el nom d'assistents per un període de 14 dies.

El regidor d'Esports, Jordi Batiste, ha assenyalat que saben que és important que les competicions puguen realitzar-se amb públic i que els clubs puguen realitzar els seus entrenaments i per aquest motiu han realitzat aquest esforç: "Pel que demanem a tots, tant clubs com assistents, que es comprometin complir totes les mesures pel bé de tots”.