Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 19:06

Nules intensifica el control del compliment d'Estat d'Alarma amb drons

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Sobretot els desplaçaments a la zona marítima donat que no està permés fer-ho a una segona residència

Castellón Información

Nules intensifica aquests dies festius el control del compliment de l'estat d'alarma, en especial els desplaçaments a la zona marítima donat que no està permés fer-ho a una segona residència. Per aquest motiu s’està fent ús de drons per a, des de l’aire, donar suport als dispositius terrestres que estan fent els controls en el període de Setmana Santa i Pasqua.

Sobre açò, l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, comenta que “el dron ens permet visualitzar una gran extensió del terme municipal en poc de temps, a més aconsegueix arribar a les zones més internes com són els camins rurals i que en els controls de vigilància amb cotxe difícilment poder ser vists pels agents”.

A més, també s’han incrementat els efectius per a aquests dies. Així doncs, s’ha destinat una patrulla permanent a les Platges de Nules per a fer tasques de control i vigilància.

La població de Nules és pionera a la província de Castelló en l’utilització de drons per a fer els controls de vigilància al terme municipal. De fet, s’han utilitzat, per primera vegada, en la passada campanya citrícola donant suport als controls que es fan habitualment per terra a càrrec de la Unitat Rural Ecològica de la Policia Local.

L’Ajuntament de Nules va adquirir l’any 2018 dos drons per a la unitat de drons de la Policia Local, a més també s’ha adaptat la indumentària dels agents que formen part d’aquesta nova unitat.

Per altra banda, quatre patrulles de l’ exercit de Terra estan recolzant a Nules, al llarg de la jornada de dissabte, el control de les mesures de confinament entre la població.