Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Més cadires i millor il·luminació per al recorregut del desfile del Carnaval a Alcalá de Xivert

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament ja té tot a punt de cara a les celebracions, que tindran lloc aquest cap de setmana en el municipi del Baix Maestrat

Castellón Información

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja té tot a punt de cara a les celebracions de Carnaval, que tindran lloc del 21 a el 23 de febrer a Alcalà i 28 i 29 de febrer a Alcossebre. Per fer més còmode per al públic poder presenciar les desfilades del 22 de febrer a Alcalà i el 29 de febrer a Alcossebre, enguany es col·locaran noves zones seients que se sumaran a les ja existents en els espais coneguts com sambródroms. Així, es col·locaran 150 seients al carrer General Cucala, punt on comença la desfilada de les colles. El sambòdrom, que compta amb 570 seients, se situa com és tradicional a la plaça Joan Vilanova.

A més, per fer més vistós la desfilada s'ha millorat la instal·lació de la il·luminació al carrer General Cucala i Doctor Seguer, amb nous focus. Es tracta d'una de les peticions realitzades per les colles que s'han tingut en compte per part de la Regidoria de Festes.

El Carnaval d'Alcalà comença demà divendres, amb les desfilades de CEIP Lo Campanar i els usuaris de la Unitat de Respir, escola infantil i ludoteca d'Alcalà. A les 22.00h, desfilada de Carnaval i a les 22.30h, arribada de el rei Carnal i pregó a càrrec de la reina del Carnaval, Clara Cerdán.