Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Porcar presenta el 15k Nocturn Castelló arriba aquest dissabte a la capital de La Plana

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 5 segundos

Noticias Relacionadas

A partir de les 18'30h hi haurà carreres infantils al carrer Cavallers de diferents distàncies en funció de l'edat dels xiquets

Castellón Información

Aquest matí s'ha presentat a la seu del Patronat Municipal d'Esports el 15K Nocturn de Castelló, que recorrerà els carrers del centre de la ciutat aquest dissabte a partir de les 22'00h.

Els corredors es poden inscriure en dos distàncies: 15.000 metres o 5.000. Els dos circuits parteixen a la mateixa hora des d'una plaça de les Aules que també serà línia de meta i que comptarà amb una fira del corredor i una zona infantil amb castell inflable.

S'han programat activitats al llarg del dia per a tota la família. A partir de les 18'30h hi haurà carreres infantils al carrer Cavallers de diferents distàncies en funció de l'edat dels xiquets.

El 15k Nocturn de Castelló és la quarta proba puntuable del circuit Diputació de carreres populars, sent "la de més distància recorreguda, la que més gent corre, la que té més ambient i la que permet recórrer la ciutat d'una manera diferent", explica des de l'organització Jordi Ballester.

A dia d'avui ja hi ha més de 600 participants registrats, però les inscripcions estan obertes fins al mateix dissabte.