Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 13:39

Isabel Esbrí felicita a Evaristo Martí per la renovació del seu mandat com a secretari general comarcal del PSPV

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 6 segundos

Noticias Relacionadas

La portaveu socialista de Peníscola agraeix la seua elecció com a responsable de turisme i per a representar als Ports-Maestrat en el comitè provincial

Castellón Información 

La portaveu del Grup Municipal Socialista a Peníscola, Isabel Esbrí, vol felicitar al proclamat secretari general comarcal del PSPV-PSOE dels Ports-Maestrat, Evaristo Martí, que dissabte passat va renovar mandat en el transcurs del congrés celebrat en la localitat turística.

Esbrí agraeix la confiança de Martí, que l'ha inclòs en la nova executiva comarcal perquè s'ocupe de l'àrea de turisme i per a representar als Ports-Maestrat en el comitè provincial.

Considera que es tracta d'un reconeixement a la importància turística d'una població com Peníscola, “a la qual tan propera estan els dirigents del PSPV-PSOE i de la Generalitat”. En aquest sentit, ha volgut agrair “que hàgem sigut triats per a celebrar ací el congrés i les constants inversions que des de la Generalitat ens estan arribant”.

Per destacar algunes, ha citat “la construcció del nou centre de salut, el recent dragatge del port, o la més recent encara col·locació per part de l'Agència Valenciana de Turisme d'un punt de càrrega per a dispositius mòbils perquè cap turista es quede sense bateria durant la seua estada a Peníscola.”