Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 20:34

Càlig continua el seu programa de Nadal amb la projecció d'una pel·lícula infantil i taller de manualitats el dimarts

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 30 segundos

Noticias Relacionadas

Amb l'objectiu de fer més animada la cavalcada de Reis el dimarts, el dimecres i el dijous es realitzaran assajos de les coreografies 

Castellón Información 

Les regidories de Cultura, Festes, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Càlig han preparat una extensa programació per a aquests dies de Nadal, Any Nou i Reis, que va arrancar ahir amb la presentació del llibre, Sophie´s Family i posterior conta contalles en anglès.

Dimarts que ve, 26 de desembre, està prevista la projecció d'una pel•lícula infantil a les 17.30 hores en el Centre de Cultura i el dimecres, a la mateixa hora, hi haurà un taller de manualitats per als més xicotets. D'altra banda, el dijous 28, a les 17.30 des de l'Ajuntament s'ha programat una nova sessió de cinema amb crispetes. El divendres 29 és el dia escollit per a l'arribada del Patge Reial, a les 19 hores en el Centre de Cultura, mentre que el dia 31, se celebrarà la tradicional Sant Silvestre. Hi haurà una eixida general  a les 11.30 hores i una altra a les 11.45 per als xiquets, mentre que a les 12 se celebrarà, en la Torre,  l'arribada del nou any, acte pensat per als més xicotets, amb una xocolatada i les 12 campanades. A la nit, en el Centre de Cultura i a partir de les 21.30 hores, com ja és costum, estarà preparada el sopar de fi d'any i posteriorment hi haurà ball amb l'Orquestra Texas. L´entrada al ball es gratuïta.

Des de l'Ajuntament de Càlig i amb l'objectiu de fer més animada la cavalcada de Reyes, el dimarts 2 i el dijous 4 a les 16.45 i el dimecres 3 a les 17.45 es realitzaran assajos de coreografies. Finalment el divendres 5 es realitzarà a partir de les 18 hores la cavalcada de Reis i el repartiment de regals, al Centre de Cultura.