Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 18:04

Morella celebrarà un cap de setmana d'allò més cultural al voltant del Dia del Llibre

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

Morella celebra aquest diumenge el dia del llibre i durant tot el cap de setmana ofereix activitats culturals per a tots els públics. Els més menuts poden gaudir del I Festival de titelles PortsXinel·la amb dues representacions el diumenge. A més, Diàlegs dels Ports ofereix la xerrada Exposar i convéncer en un manual. També es podran trobar llibres de publicacions municipals i locals a la paradeta de la plaça de l’ajuntament.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “esperem que les activitats programades tinguin molta participació. El festival de titelles és la primera volta que l’organitzem i creiem que els xiquets i xiquetes el disfrutaran”. L’edil ha comentat que “el dia del llibre és important a Morella i pretenem fomentar la lectura i donar a conèixer les publicacions locals també. D’aquesta manera, l’últim llibre publicat, Morella 1931-1940. Memòria històrica fotogràfica estarà disponible a l’estand de la plaça de l’ajuntament”.

El dissabte hi ha un nou Diàlegs dels Ports a les 19.30h. Aquest, titolat Exposar i convéncer en un manual presenta el llibre L’argumentació. Teoria i Pràctica, d’Adolf Piquer. El diumenge és el dia del llibre i Morella ha preparat diverses activitats. A partir de les 11.00 hores, a la plaça de l’ajuntament, es podran trobar llibres de publicacions locals i municipals a un estand especial per a aquest dia. A les 12.00 hores comença el I Festival de titelles PortsXinel·la amb la representació de Pipa, el titella meravella a la Plaça Colom. Finalment, El Teatre Municipal alberga la representació de titelles Mi primer Quijote a les 19.00 hores.