Noticias Castellón
martes, 30 de abril de 2024 | Última actualización: 23:48

Castelló contracta durant 2016 quasi 300 persones en projectes i tallers d'ocupació

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, al costat de la vicealcaldessa, Ali Brancal, i la regidora d'Ocupació, Patricia Puerta, ha donat avui la benvinguda a les 98 persones que l'Ajuntament ha contractat a través de dos tallers d'ocupació i que avui mateix inicien els seus contractes de treball. Aquests dos tallers es perllongaran durant un any, suposen una inversió conjunta del Servef i el consistori de prop d'un milió d'euros i permetran la formació en professions com a obra de paleta, lampisteria, pintura, ceràmica i jardineria.

Patricia Purta ha explicat que a aquestes 98 persones cal sumar les 199 que l'ajuntament ha anat contractant durant tot el 2016 a través de diferents programes, tallers i cursos com la iniciativa Jornals de Vila, la qual cosa suposa que un total de 297 persones han treballat gràcies a les polítiques d'ocupació del Govern Local. La regidora ha donat la benvinguda als participants en aquests tallers i ha afirmat que "el vostre treball va a ser fonamental per a millorar la qualitat de vida de molts ciutadans".

Per la seua banda, Amparo Marco ha explicat que "la primera preocupació dels veïns i veïnes de la nostra ciutat segueix sent l'ocupació i, per tant, també és la primera preocupació del Govern Municipal". Per açò, l'alcaldessa ha explicat que l'Ajuntament de Castelló destinarà bona part de l'augment del seu pressupost de 2017 a programes per a fomentar l'ocupació, la formació i l'emprenedoria "Els comptes municipals per al pròxim any arrepleguen la major dotació econòmica en la història de la ciutat per a impulsar polítiques que es traduïsquen en oportunitats laborals per a nous veïns i veïnes. En concret, el pressupost de l'àrea d'Ocupació creix fins als 4,6 milions d'euros el que suposa un increment del 120% respecte a 2016" ha conclòs la primera edil.