Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 13:23

600 veïns de L'Alcora participen en l'enquesta ciutadana sobre la remodelació de la Pista Jardí

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

L'alcalde destaca que “l'objectiu és conéixer l'opinió de la ciutadania per a desenvolupar aquesta important actuació amb el màxim consens veïnal possible”

Al voltant de 600 veïns i veïnes de l'Alcora han participat en l'enquesta impulsada per l'Ajuntament per a conéixer l'opinió ciutadana sobre la futura remodelació de la Pista Jardí. Una “elevada participació” que, per a l'alcalde, Samuel Falomir, reflecteix el “gran interés” que desperta aquest projecte entre els alcorins i alcorines.

Segons les dades recollides en el qüestionari: el 60,5% dels participants ampliaria i faria més zones verdes; el 55,8% eliminaria la zona d'aparcament per a convertir tot el recinte en una zona per als vianants; el 88,9% considera necessari remodelar i ampliar el restaurant; el 84,9% opina que hauria d'haver-hi un espai obert i un altre tancat; i el 62,8% ampliaria la zona infantil. Aquestes són, doncs, les opcions que compten amb un major suport.

A més de les preguntes tancades, l'enquesta oferia la possibilitat d'aportar idees per al projecte. “Hem rebut molts suggeriments que, per descomptat, es tindran en compte a l'hora de redactar el projecte”, ha manifestat Falomir. I és que, com recorda el primer edil, “l'objectiu d'aquesta iniciativa de participació és, precisament, conéixer l'opinió de la ciutadania per a desenvolupar aquesta important actuació amb el màxim consens veïnal possible. El futur de la Pista Jardí el decidim entre tots i totes”.

D'aquesta manera, “tenint en compte el resultat de l'enquesta, el següent pas serà la redacció de l'avantprojecte”, ha avançat Falomir, qui ha detallat que, per a l'execució de les obres, el consistori buscarà finançament a través de convocatòries de subvencions impulsades des de les diferents administracions públiques.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí