miércoles, 1 de diciembre, 2021  |  
36 ciutadans de Castelló es beneficiaran de la XIII edició del Taller d’Ocupació organitzat per l’Ajuntament 36 ciutadans de Castelló es beneficiaran de la XIII edició del Taller d’Ocupació organitzat per l’Ajuntament

- 22 octubre, 2021 -

Es posa en marxa gràcies a la subvenció rebuda per part del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, per 724.075 euros 36 ciutadans de Castelló es beneficiaran de la XIII edició del Taller d’Ocupació organitzat per l’Ajuntament

Es posa en marxa gràcies a la subvenció rebuda per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, per 724.075 euros

Castellón Información

L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d’Ocupació i l’Agència de Desenvolupament Local ADL-Castelló Crea, està organitzant el Taller d’Ocupació XIII que començarà el pròxim 30 de desembre i que es desenvoluparà al llarg del pròxim any. El nou taller es posa en marxa gràcies a la subvenció rebuda per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, per 724.075 euros. El nou taller permetrà la contractació de 36 persones en situació de desocupació durant l’any vinent.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor la nova edició d’aquesta iniciativa “destinada a millorar l’ocupabilitat de les persones en situació de desocupació”. “Les polítiques actives d’ocupació són una prioritat per a aquest govern municipal i, iniciatives com aquest Taller d’Ocupació, són un exemple d’accions efectives per a la inserció laboral”, ha destacat.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha explicat que des de l’ADL-Castelló Crea ja es treballa en la posada en marxa d’aquesta nova edició. En aquests moments, el personal tècnic està en fase de selecció de les persones que participaran en el Taller d’Ocupació XIII, d’entre els i les candidates remeses per Labora. “En aquesta nova edició, es procedirà a la contractació de 36 persones durant un any, entre personal docent i alumnat, per a la realització d’un taller mixt de formació i ocupació amb el qual aconseguiran millorar la seua ocupabilitat de cara a la inserció laboral”, ha manifestat.

De les 36 persones beneficiàries, sis formaran part de l’equip directiu, docent, auxiliar i de suport. En concret, s’estan seleccionant (d’entre els candidats remesos per Labora) els perfils de director/a, un auxiliar administratiu/a, una persona docent d’especialitat obra de paleta, una persona docent amb especialitat en agricultura ecològica, una persona docent de lampisteria i instal·lacions calorífiques i una persona docent de suport.

Així mateix, es posaran en marxa tres tallers amb deu participants en cadascun d’ells. Un d’obra de paleta en el qual s’impartiran els Certificats de Professionalitat (CP) d’operacions auxiliars de revestiments continus en construcció (nivell 1), i el d’obra de paleta (CP nivell 2); un altre taller d’agricultura ecològica que impartirà el CP d’activitats auxiliars en agricultura (nivell 1) i agricultura ecològica (nivell 2); i un tercer mòdul d’instal·lacions calorífiques que impartirà el CP de muntatge i manteniment d’instal·lacions calorífiques (nivell 2).

 

Whatsapp Telegram