Noticias Castellón
jueves, 01 de diciembre del 2022 | Última actualización: 23:46

350 puntaires participen en la XV Trobada de Boixets de Nules

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

Nules ha albergat la XV Trobada de Boixets en la qual han participat 350 puntaires de diferents poblacions de la Comunitat Valenciana, com ara Nules, Puçol, Castelló, l’Alcora, Betxí, Almassora, Vila-real, Torreblanca, Borriana, Port de Sagunt, la Vall d’Uixó, Barraques, les Alqueries, Quart de les Valls, Orpesa, Borriol, o Grau de Castelló, entre d’altres.

De fet, la trobada de boixets de Nules s’organitza cada any al mes de novembre coincidint amb la Fira Medieval de Mascarell. Així doncs, l’acte compta amb la col·laboració de l’Associació de Mestresses de Nules i ha sigut visitada per l’alcalde, David García, la regidora de Cultura, M. José Esteban, la Reina de la Vila de Nules, Paula Casino, juntament amb altres membres de la Corporació Municipal.

Amb tot, la regidora de Cultura assenyala al respecte que “amb aquesta trobada volem preservar les tradicions dels nostres avantpassats, a la vegada que estem promocionant el nostre municipi ja que es tracta d’un acte que reuneix a molta gent de diferents llocs de la Comunitat Valenciana principalment”.