Noticias Castellón
lunes, 06 de febrero del 2023 | Última actualización: 19:36

27 denuncies a Vila-real entre el 24 i 26 de desembre per incomplir la normativa covid, una d'elles per una festa

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

La majoria de les denúncies (16) corresponen a reunions privades de més de sis persones no convivents en les quals no s'observaven mesures de prevenció com l'ús de màscara o les distàncies de seguretat. Se sumen altres vuit denúncies, també lleus, per incomplir l'horari del toc de queda establit per a eixos dies i altres dues per obstaculitzar la labor d'inspecció policial

Castellón Información

La Policia Local de Vila-real ha interposat un total de 27 denúncies per incompliment de la normativa de prevenció de la covid-19en el període comprés entre els dies 24 i 26 de desembre. La majoria de les denúncies (16) corresponen a reunions privades de més de sis persones no conviventsen les quals no s'observaven mesures de prevenció com l'ús de màscara o les distàncies de seguretat.

A les 16 reunions privades de més de sis persones, en tots els casos infraccions tipificades com a lleus, se sumen altres vuit denúncies, també lleus, perincomplir l'horari del toc de queda establit per a eixos dies. A més, els agents van detectar també una festa privada en un establiment públic, sense ús de màscares ni distàncies de seguretat, considerada infracció greu.Altres dues denúncies es van interposar per obstaculitzar la labor d'inspecció policial, un fet considerat també com a greu.

Silvia Gómez: “La immensa majoria de la població manté un comportament cívic i responsable"

“La immensa majoria de la població manté un comportament cívic i responsable, d'acord amb les circumstàncies que vivim i observant les restriccions que marquen les autoritats sanitàries. Però també hi ha qui no ho fa, posant en risc tot el que, amb molt d'esforç, estem aconseguint entre tots”, lamenta la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, qui ha agraït a la Policia Local la seua labor de vigilància per al compliment de la normativa.

La Policia Local recorda que l'incompliment d'aquestes mesures porta aparellades sancions que poden oscil·lar entre els 60 euros de les infraccions lleus(de 60 a 600 euros) als 60.000 euros d'aquelles considerades molt greus. Les sancions greus comporten una multa d'entre 601 i 30.000 euros.