Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 17:17

20 empreses d'Alcalà-Alcossebre se sumen al segell Sicted de qualitat turística

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 39 segundos

Noticias Relacionadas

Així el total d'empreses que ja formen part d'aquest distintiu a la localitat són 64

Alcalà-Alcossebre continua treballant, a nivell institucional i empresarial, en la millora com a destinació turística de qualitat. Dins de la consolidació del procés per a l'obtenció del distintiu de qualitat Sicted, per part d'empreses i serveis locals, s'han sumat 20 empreses més, així que ja són 64 els distintius que suma el municipi. La participació en el programa Sicted es tutela a través del Departament de Turisme de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre coordinant coordina amb els establiments i serveis turístics adherits un pla de formació, assistència tècnica, tallers col•lectius i grups de treball, entre altres en els quals es desenvolupen propostes de millora per al destí i s'avalua que contrasten l'adequació de l'establiments i serveis als estàndards de qualitat.

En l'última reunió celebrada de la Mesa de Qualitat Sicted, amb participació de membres de Turisme Comunitat Valenciana, Patronat de Turisme de Castelló, els gestors Sicted d'Alcalà-Alcossebre, la regidora de turisme d'Alcalà-Alcossebre, Selene Blázquez i representants de l'Associació d'Empresaris Alcalà-Alcossebre, es van tractar les actuacions realitzades enguany, com el Consell Sectorial de Turisme, òrgan consultiu de recent creació, on estan representats els principals actors turístics del municipi, i la Comissió Interdepartamental, dins del marc del Pla de Sostenibilitat turística en destins. S'ha valorat l'esforç de tots els adherits al projecte Sicted pel seu compromís de millorar la qualitat contínua en el destí, així com les pròximes actuacions que ja està realitzant l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, com són els projectes de turisme nàutic, turisme slow, ecoturisme i turisme actiu, i l'adhesió a Castellon Cycling i els bons resultats de la implantació del producte de turisme gastronòmic.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, destacava "el compromís tant del sector públic com del privat per continuar treballant per a millorar la competitivitat d'Alcalà-Alcossebre com a destinació turística".