jueves, 24 de junio, 2021  |  
2.320 estudiants s’examinen a l’UJI de les proves d’accés a la universitat que tindrà dues fases 2.320 estudiants s’examinen a l’UJI de les proves d’accés a la universitat que tindrà dues fases

- 31 mayo, 2019 -

El nombre d'alumnat inscrit enguany és superior al de la convocatòria de juny de 2018, quan es van inscriure 2.313 persones i va aprovar... 2.320 estudiants s’examinen a l’UJI de les proves d’accés a la universitat que tindrà dues fases

El nombre d’alumnat inscrit enguany és superior al de la convocatòria de juny de 2018, quan es van inscriure 2.313 persones i  va aprovar l 98,63%

Castellón Información 

Un total de 2.320 estudiants de la província de Castelló s’han matriculat per examinar-se en la Universitat Jaume I de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) en la convocatòria de juny de 2019. Les proves d’accés tindran lloc del 4 al 6 de juny a l’Escola  Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals en horari de matí (a les 9.30 hores) i de vesprada (a les 15.30 hores).

Del total d’alumnes inscrits, 2.125 (11 més que l’any passat) ho han fet en la fase obligatòria i 194 (quatre menys que l’any passat) només en la fase voluntària.

El nombre d’alumnat inscrit enguany és superior al de la convocatòria de juny de 2018, quan es van inscriure 2.313 persones i en la que va aprovar finalment el 98,63% dels presentats.

La prova inclou dues fases. D’una banda, la fase obligatòria, on l’estudiantat s’examinarà de les quatre assignatures troncals generals de segon curs de batxillerat cursades i una de les quatre assignatures troncals generals amb vinculació a la modalitat de batxillerat. La Nota d’Accés a la Universitat es calcula ponderant la nota d’aquesta fase obligatòria de les PAU (40%) i la nota mitjana del batxillerat (60%). La NAU serà la que permet accedir a la universitat als estudiants de batxillerat i té una validesa indefinida.

D’altra banda, l’estudiant pot presentar-se, en una fase voluntària, a un màxim de 4 assignatures troncals distintes de la troncal general amb vinculació amb la modalitat de batxillerat de la què s’examina en la Fase Obligatòria, per a augmentar la seua qualificació d’admissió fins a un màxim de 14 punts.

La Universitat Jaume I informarà l’alumnat de les notes de selectivitat a través de missatges curts de text (SMS) als telèfons mòbils, i també podran accedir al portal de l’alumnat a consultar el detall de les seues qualificacions.

Com en convocatòries anteriors les peticions de reclamacions o segones correccions d’exàmens es faran a través d’un formulari web. En cap dels dos casos caldrà presentar documentació a la universitat.

Whatsapp Telegram