Noticias Castellón
viernes, 09 de diciembre del 2022 | Última actualización: 10:05

Clubs de diferents punts de la geografia espanyola i 17 trucks americans participaran en la 3a edició de Alcossebre Yankee 

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

La present edició augmenta la presència de vehicles, se celebrarà del 12 al 14 d'abril i s'incorporen noves activitats com una exhibició de força

Castellón Información

Avui s'ha presentat la tercera edició d'Alcossebre Yankee, la trobada de cotxes clàssics americans i camions, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'abril. Ja han confirmat la seva presència clubs de diferents punts de la geografia espanyola i 17 trucks americans. Com en les anteriors edicions, el públic podrà observar i gaudir dels vehicles que estaran exhibits a l'aparcament del passeig Les Fonts i del seu pas per Alcossebre, a partir de les 17.30h de dissabte, i per Alcalà diumenge a les 10.30h . A més, com a novetat, se celebrarà una exhibició de força a càrrec d'experts en traslladar elements de gran pesatge, que tindrà lloc el dissabte a les 11.00h. També s'instal·larà un mercat amb productes relacionats amb el motor.

2803 RP ALCOSSEBRE YANKEEL'organitzador, Justi Galas, ha destacat que "és una reunió única a nivell d'Espanya ja que és molt complicat reunir a tants vehicles i tan grans". L'acte es completa amb concerts de música en directe per als assistents, sardinada i paella monumental per als integrants de clubs i propietaris de vehicles. Custom Maestrat, entitat local amb llarga tradició lligada al motor, també col·labora en l'organització de l'acte. José Miguel Martorell, president de l'entitat, destacava que "hem coordinat amb la Policia Local el pas dels vehicles tant per Alcossebre com per Alcalà, on els participants tindran una degustació de productes locals".

La proximitat amb les dates de Setmana Santa fan tenir bones previsions respecte a l'assistència no només de participants sinó de públic general.