Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:22

Advertisement
Advertisement

10 persones de Vinaròs participen al taller d’ocuipació ‘Treballem Iguals’

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

Es tracta d’un taller d’ocupació adreçat per a dones en situació d’atur, que durant el termini d’un any rebran formació pràctica i teòrica en les especialitats d’Activitats administratives i Operacions auxiliars de serveis administratius

El Taller d’Ocupació Treballem Iguals, que es gestiona des de Vinaròs Promou, l’Agència de Desenvolupament Local, es va posar en marxa el passat mes de desembre amb la formalització de la signatura dels contractes amb les 10 alumnes-treballadores, equip directiu i docent encarregat de dirigir i impartir la formació teòrica i pràctica en les especialitats formatives aprovades. Recordem que el taller ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana de 251,354€, amb cofinançament del Fons Social Europeu.

Cal destacar que Treballem Iguals és un taller d’ocupació adreçat per a dones en situació d’atur, que durant el termini d’un any rebran formació pràctica i teòrica en les especialitats d’Activitats administratives en la relació amb el client i Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, que les permetrà obtenir els corresponents certificats de professionalitat.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha indicat que “gràcies a la consecució d’aquest taller 10 veïnes aturades podran rebre formació, al mateix temps que també ajudaran a millorar els serveis que s’ofereixen des de l’Ajuntament, a través de les pràctiques”. Segons afegia un cop finalitze el taller rebran el certificat de professionalitat que les permetrà tenir més opcions d’incorporar-se en el mercat laboral.

Advertisement
Advertisement