Noticias Castellón
lunes, 04 de julio del 2022 | Última actualización: 01:49

Més de 10.000 plats servits en l’equador de la vuitena edició de la Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 12 segundos

Noticias Relacionadas

Els 18 locals participants obrin les seues cuines de nou aquest cap de setmana amb l’al·licient del FES TAM!

Castellón Información

La vuitena edició de la Ruta de la Tapa i el Vi d’Almassora arriba a l’equador després de servir 10.662 plats. Des de l’inici de l’esdeveniment, el passat 29 de març, els 18 locals participants han cuinat tres especialitats cadascun acompanyades d’una beguda, una combinació amb un preu únic de tres euros.

Tornaran a fer-ho des d’avui divendres i fins a diumenge que ve, en el tercer cap de setmana de la ruta, la qual finalitzarà el pròxim 29 d’abril. “La participació de veïns i visitants ha sigut molt alta, un fet al qual han contribuït els dies festius i actes amb gran afluència de públic, com la  Trencada de l’Hora”, ha incidit l’edil de Comerç, Roger Beltrán, qui ha recordat que aquest cap de setmana “el FES TAM! suposarà un al·licient per a aquelles persones que isquen a gaudir de les tapes”.

Així doncs, el cap de setmana passat els hostalers van servir un total de 4.062 plats. Aquesta xifra se suma als 6.600 venuts durant la Setmana Santa i dóna com resultat “una Ruta de la Tapa amb resultats molt positius per a l’hostaleria”.

Cal recordar que totes les dades sobre locals, receptes i horaris están arreplegada en l’App dissenyada per l’Ajuntament d’Almassora per a la VIII Ruta de la Tapa i el Vi, disponible per a IOS i Android. A més, Tallers Queral ha editat 3.000 fullets i el consistori ha instal·lat fins a 15 panells amb un plànol del municipi i un codi QR que remet al llibret oficial.

Així mateix, els comensals poden votar la millors tapes a través dels cartons que trobaran en els bars i restaurant adherits. Amb aquesta votació, els participants entren en el sorteig de cinc sopars patrocinats per la Regidoria de Comerç, Divino Vins, Tallers Queral, Aproca i Tambors de Passió. També poden portar-se un lot de cadascun dels tres vins de la ruta, que són el blanc Flor de Taronger (Bodegas Flors) i els negres Biberius roure (Bodegas Comenge) i Temptació verema (Bodegas Martínez Corta).

En el nucli urbà, els locals que serveixen les especialitats d’aquest esdeveniment són Cafeteria Ximo, Taverna TM, El Paladar del Mercat, Casa Xavi, Duo Gastrobar, Cafeteria Laura, Cafeteria Jasmi, Olisec, La Cuinera, Solera, La Rúa Restobar, Sidrería Sanabria, Casa Elena, Pren Tapa, Casa María, Cafeteria Noelia i Casa Charo. Les tapes arriben també fins al districte marítim a través de la Pizzeria Di Maria.