Jueves, 26 de abril, 2018  |  
Vila-real entra en el últim cap de setmana de les festes amb la X Sopar de germanor per a veïns i veïnes Vila-real entra en el últim cap de setmana de les festes amb la X Sopar de germanor per a veïns i veïnes

- 20 mayo, 2017 -

Xavi Ochando i les representants festeres han inaugurat el primer Mercat tradicional valencià que estarà obert fins al diumenge Vila-real entra en el últim cap de setmana de les festes amb la X Sopar de germanor per a veïns i veïnes

Castellón Información 
acudimLa jornada d’avui ha estat plena d’activitats diverses. Pel matí, s’ha presentat la campanya de sensibilització ‘ACUDIM al carrer!’, organitzada per l’Associació Col·lectiu Unió d’Integració al Discapacitat, on han participat diversos regidors de la corporació municipal i la reina i dames de les festes.

Per la vesprada s’ha inaugurat  una l’exposició de bonsáis a la Casa dels Mundina i que estarà oberta fins diumenge 21 en horari de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores.

exposició bonsáis (1)

exposició bonsáis (3)
mercat tradicional valencià (1)I després, altra obertura d’una iniciativa pionera, el Mercat tradicional valencià, que s’ha instal·lat a la plaça de l’Escultor Ortells i que romandrà obert fins diumenge, en horari de 10.00 a 22.00 horas. El regidor d’Economia, Xavier Ochando, i la reina i dames de les festes han estat els encarregats d’obrir el recinte, amb una trentena de parades d’artesania, gastronomia i alimentació, ambientades amb la indumentària típica valenciana.

 

mercat tradicional valencià (3)

I aquesta nit s’ha celebrat el X Sopar de germanor per a veïns i veïnes de Vila-real en l’avinguda de la Murà. Els assistents han pogut participar pel mòdic preu d’un euro per persona en concepte de reserva de cadira i lloc a taula, beguda i porrat. La regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, i regidors de la corporació han acompanyat els veïns durant aquesta cita.

sopar de veïns (2)sopar de veïns (1)

 

 

 

 

 

 

27é Concurs d’empedrats

empedrats

 

Per altra banda, anit va tindre lloc el 27é Concurs d’empedrats, que es va celebrar al Centre de Congressos, Fires i Trobades. Els guanyadors van ser Casal i punt, seguits de la penya Samfaina i en tercer lloc de Desquici.

 

 

empedrats2

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *