miércoles, 25 de noviembre, 2020  |  
Vila-real celebra per primera vegada la ‘Avançada Jove’ amb jocs, activitats i concert de Funambulista per a rebre el curs Vila-real celebra per primera vegada la ‘Avançada Jove’ amb jocs, activitats i concert de Funambulista per a rebre el curs

- 11 septiembre, 2019 -

La commemoració del Dia Internacional de la Joventut tindrà enguany un enfocament, data i duració diferent per a ampliar la seua repercussió Vila-real celebra per primera vegada la ‘Avançada Jove’ amb jocs, activitats i concert de Funambulista per a rebre el curs

La commemoració del Dia Internacional de la Joventut tindrà enguany un enfocament, data i duració diferent per a ampliar la seua repercussió

Castellón Información

La commemoració del Dia Internacional de la Joventut tindrà enguany un enfocament diferent a Vila-real, amb la nova iniciativa impulsada per la regidoria que dirigeix Anna Vicens. Es tracta de la Avançada Jove, unes jornades que se celebraran entre finals de setembre i principis d’octubre i que comptaran amb cinc activitats, entre les quals destaca el concert acústic que oferirà el grup Funambulista.

Vicens ha presentat la programació, que substitueix a la jornada que en els últims anys es realitzava en el Termet i que “malgrat els esforços que es realitzaven des del departament, no tenia una resposta molt bona”. Per aquest motiu, la Regidoria de Joventut ha apostat per la Avançada Jove, “unes jornades distribuïdes en cinc dies i destinades a xiquets i xiquetes i joves” que es desenvoluparan entre finals de setembre i principis d’octubre “perquè després de l’estiu, i abans de posar-se les piles per al nou curs escolar, puguen gaudir d’aquestes activitats i afrontar les classes amb energia”, assenyala Anna Vicens.

Programa

La programació arrancarà dimarts que ve 17 de setembre, amb una festa infantil a les 18.30 hores en la plaça Mossén Ballester, organitzada en col·laboració amb Els Lluïsos. El divendres 20 de setembre el saló d’actes de la Fundació Caixa Rural acollirà un contacontes adaptat a xiquets i xiquetes amb autisme, titulat ‘Cooperants’, a càrrec de Contaclown.

L’acte central de la Avançada Jove s’ha programat per al dilluns 23 de setembre i serà el concert acústic del grup Funambulista, previst a les 20.30 hores en el saló d’actes de la Fundació Caixa Rural. Vicens ha explicat que l’entrada és gratuïta però és necessària invitació, que es pot recollir en el Espai Jove, amb un màxim de dues invitacions per persona. El concert està patrocinat per Cadena 100.

En aquest concert, Diego Cantero repassarà el seu últim àlbum, ‘L’Observatori’, que recull cançons com ‘Esa luz’, ‘Viento a favor’, ‘La vida de antes’ o ‘Éramos reyes’. També recordarà temes dels seus anteriors treballs, especialment de ‘Dual’, disc de 2017, en el qual va compartir repertori amb algunes de les veus més destacades del pop espanyol.

La programació continuarà el divendres 27 de setembre, també en la Fundació Caixa Rural, on es programarà el palmarés del festival Cineculpable 2018, “com una forma d’obrir boca per a la pròxima edició del festival”.

Finalment, Avançada Jove baixarà el teló el dissabte 5 d’octubre al parc de la Maiorasga, amb activitats juvenils, música, inflables, jocs, ‘batucada’ a càrrec de Sambalea, i ‘masterclass’ de ràdio Espai Jove, per a acabar la vesprada amb una sessió de dj. L’activitat tindrà lloc de 17 a 20.30 hores.

Google+
Whatsapp Telegram