sábado, 31 de octubre, 2020  |  
Jaume Segura ja és nou regidor de l’Ajuntament de Nules Jaume Segura ja és nou regidor de l’Ajuntament de Nules

- 31 agosto, 2017 -

En breu es publicaran en el BOP els plecs de contractació per a la construcció d’un pàrquing de camions Jaume Segura ja és nou regidor de l’Ajuntament de Nules

En breu es publicaran en el BOP els plecs de contractació per a la construcció d’un pàrquing de camions

Castellón Información

Jaume Segura és el nou representant del grup municipal Més Nules després d’haver promès el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Nules en el sessió plenària que s’ha celebrat dijous. Segura s’integra així en l’equip de govern local en substitució de Pedro Rubio, que va renunciar a l’acta de regidor per temes personals.

A més, l’Ajuntament de Nules ha aprovat els plecs de contractació per a la construcció i futura explotació d’un pàrquing de camions, “aquests plecs es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) per a que qualsevol empresa puga presentar la seua oferta. Esperem que aquests pàrquing siga una realitat el més prompte possible ja que Nules no té un lloc per a que els vehicles més voluminosos aparquen. És, per tant, una necessitat que a més molts veïns ens demanen”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

IMG_2128Altre punt que s’ha tractat en el ple és l’intervenció per part de l’ajuntament del pàrquing subterrani. Així doncs, el que ha fet l’ajuntament és aprovar oficialment i de forma definitiva l’intervenció del pàrquing subterrani per als
propers 36 mesos, ha aprovat un reglament d’ús i també els preus públics i una assignació pressupostària, “amb tot açò podem ja iniciar els tràmits per a la seua reobertura”, matisa David García.

Per altra banda, s’han aprovat els preus públics i la programació de les activitats del Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) Nules, de les activitats esportives i de joventut per al proper curs 2017/2018.

Google+
Whatsapp Telegram