Miércoles, 12 de agosto, 2020  |  
Scura Splats presenta una cercavila itinerant pels carrers de Vila-real per al pròxim divendres a les 20.30 hores Scura Splats presenta una cercavila itinerant pels carrers de Vila-real per al pròxim divendres a les 20.30 hores

- 14 julio, 2020 -

L'espectacle té la intenció d'apostar per "actuacions de teatre en la nova normalitat" Scura Splats presenta una cercavila itinerant pels carrers de Vila-real per al pròxim divendres a les 20.30 hores

L’espectacle té la intenció d’apostar per “actuacions de teatre en la nova normalitat”

Aicha K.Herrando/ Castellón Información

La productora d’espectacles de teatre al carrer de Vila-real Scura Splats ha preparat per al pròxim divendres 15 una actuació amb la Selva a les 20.30 hores. Aquesta actuació, que serà al mateix temps un desfile, començarà en les portes de l’Auditori, en l’Avinguda la Murà, passarà per la plaça Major i la plaça de la Vila i tornarà al lloc inicial. La cercavila, que tindrà una durada d’entre 50 i 60 minuts, està pensada sobretot per a un públic familiar i tindrà tècniques de circ i animació com assegura Joan Raga, director de Scura Splats.

A més, Raga recorda que l’espectacle itinerant té la intenció d’apostar per fer “aquest tipus d’espectacles en la nova normalitat”, el que “ens preocupa profundament a qui ens dediquem al teatre al carrer”.

Pel que fa a les mesures de seguretat, la gent que acompanye l’actuació deurà portar, com ja és costum, la mascara i deurà guardar la distància de seguretat. A més, des de Scura, tindran personal que vigilarà i cuidarà el recorregut, sobretot per als xiquets.

Temàtica

La cercavila de la Selva acostuma a comptar amb unflables d’un goril·la, un elefant, estruços sobre xanques. Aquest desplegable d’animals compta com la selva invadeix la ciutat amb personatges d’una tribu qualsevol de les moltes que l’habiten. Els grans animals han sigut domesticats pels humans, però es regeixen pels seus instints i a vegades s’espanten i ataquen tot allò que posa en perill les seues vides. La festa i la sorpresa estan garantides en una posada en escena plena de color, música i provocació.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *