Viernes, 26 de abril, 2019  |  
Santa Magdalena instal·la l’ascensor del Centre Social Santa Magdalena instal·la l’ascensor del Centre Social

- 14 septiembre, 2018 -

Aquesta subvenció s’emmarca dins de les ajudes de la Generalitat, destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis Castellón Información L’Ajuntament de Sta. Magdalena... Santa Magdalena instal·la l’ascensor del Centre Social

Aquesta subvenció s’emmarca dins de les ajudes de la Generalitat, destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis

Castellón Información

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ha adjudicat a l’empresa, COELBE les obres d’instal·lació i posada en funcionament de l’ascensor del Centre Social el cost del qual, 36.280 € serà finançat íntegrament a través una subvenció de la Generalitat Valenciana.

Aquesta subvenció s’emmarca dins de les ajudes de la Generalitat, destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i entitats locals referides a facilitar l’accessibilitat a les cases consistorials i edificis públics, a través de l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha destacat la importància “d´adaptar els nostres edificis i fer-los accessibles, gràcies a subvencions com aquesta del 100%, que són tan importants per als nostres pobles i per a la nostra gent, sobretot perquè permeten a qualsevol persona, indistintament de la seua mobilitat, l’accés a les infraestructures de les quals disposem en la nostra localitat”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *