Martes, 26 de mayo, 2020  |  
La pluja no frena les obres del Regina Violant d’Almassora que ja han arribat als 800.000 euros d’inversió La pluja no frena les obres del Regina Violant d’Almassora que ja han arribat als 800.000 euros d’inversió

- 13 septiembre, 2019 -

Els tècnics municipals han indicat que l'obra travessa en aquests moments una nova fase amb l'inici de la tabiqueria La pluja no frena les obres del Regina Violant d’Almassora que ja han arribat als 800.000 euros d’inversió

Castellón Información

L’empresa Añil Servicios, Ingeniería y Obras ha superat ja els 800.000 euros d’inversió en l’obra del col·legi Regina Violant. La segona certificació dels treballs situa en 497.671,76 euros la intervenció executada en l’últim mes, que sumat als 317.851,67 euros realitzats en el primer mes de treball, computen 815.523,43 euros. Els tècnics municipals han indicat que l’obra travessa en aquests moments una nova fase amb l’inici de la tabiqueria.

Malgrat la pluja dels últims dies, els treballs avancen a bon ritme amb l’alçat de l’estructura i les teulades en el recinte de l’antiga Garrofera. A més, els operaris ja han escomés el 80% de les obres d’impermeabilització per a evitar filtracions una vegada acabat l’edifici, així com l’aïllament tèrmic i acústic, situació que permet avançar el cronograma previst per l’empresa i la direcció d’obra i mantindre el calendari per a l’inici de les classes el pròxim curs.

El personal de l’obra escomet en l’actualitat la fase de l’estructura, cobertes i tancaments, etapa que s’estendrà durant els pròxims mesos per a donar pas a l’obra de paleta i les instal·lacions de serveis. La fase actual actual copa la major part dels 15 mesos d’execució que té l’obra, si bé el volum de facturació s’incrementarà més endavant pel cost dels materials a instal·lar en aquesta etapa.

Els tècnics municipals, a càrrec de la direcció de l’obra, s’han desplaçat fins al recinte aquest matí per a comprovar, una vegada més, l’avanç de l’execució en un recinte que albergarà 7.127 metres quadrats de superfície construïda. Allí se situaran les tres línies educatives formades per nou unitats d’Infantil, 18 de Primària i un menjador escolar, complint el disseny municipal.

La regidora d’Educació, Raquel Barberà, ha agraït el compromís de l’empresa i del departament d’Urbanisme d’Almassora per a mantindre el bon ritme de les obres “i que el curs escolar que va començar aquesta setmana siga l’últim en barracons per a la comunitat educativa del Regina Violant”.

I Aniversari Museu del Joguet

D’altra banda, l’edil de Museus, Isladis Falcó, ha convidat a tots els xiquets i xiquetes d’Almassora a participar demà en les activitats programades amb motiu del primer aniversari del Museu del Joguet en el seu nou emplaçament. A partir de les 11 hores, la sala del primer pis del Mercat Central acollirà contacontes, jocs d’agudesa visual i sortejos de premis.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *