lunes, 18 de enero, 2021  |  
La Policia Local de Vila-real interposa 51 sancions en la campanya de control de l’ús del cinturó i  sistemes de retenció infantil La Policia Local de Vila-real interposa 51 sancions en la campanya de control de l’ús del cinturó i  sistemes de retenció infantil

- 11 octubre, 2019 -

S'han inspeccionat 398 vehicles i hi ha hagut tres multes per no complir la norma de sistemes de retenció en els seients posteriors La Policia Local de Vila-real interposa 51 sancions en la campanya de control de l’ús del cinturó i  sistemes de retenció infantil

S’han inspeccionat 398 vehicles durant els set dies que ha durat la campanya i en 37 dels casos, el conductor no portava el cinturó de seguretat, la qual cosa suposa un 9,2% dels casos.

Hi ha hagut tres multes per no complir la norma de sistemes de retenció en els seients posteriors

Castellón Información

La campanya que la Policia Local ha desenvolupat durant la primera setmana d’octubre per al control de l’ús del cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil entre els conductors de la ciutat s’ha saldat amb un total de 51 denúncies.

Segons les dades facilitades per la Unitat de Trànsit de la Policia Local, s’han inspeccionat 398 vehicles durant els set dies que ha durat la campanya, entre el 30 de setembre i el 6 d’octubre, i en 37 dels casos, el conductor no portava el cinturó de seguretat, la qual cosa suposa un 9,2% dels casos. Quant als passatgers que viatjaven en seients davanters, dels 43 acompanyants inspeccionats, 4 d’ells han sigut sancionats per no utilitzar correctament el sistema de retenció. Respecte als passatgers en seients posteriors, dels 15 controls realitzats, pràcticament la meitat, 7, també han acabat en multa per no portar el cinturó de seguretat.

La campanya de la Policia Local també ha incidit en el correcte ús dels sistemes de retenció infantil. Així, s’han realitzat un total de 29 controls, que s’han saldat amb tres multes per no complir la normativa d’aquesta mena de sistemes de retenció en els seients posteriors. «El cinturó de seguretat i els sistemes de retenció infantil són una assegurança de vida. Els estudis demostren que l’ús del cinturó redueix un 50% el risc de mort en accident, així com el risc de lesions. No obstant això, no portar posat el cinturó constitueix encara la segona causa d’infracció al volant (11%), per darrere de l’excés de velocitat», recorda la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

La Càtedra de Mediació Policial manté obert fins al 31 d’octubre el termini per a optar al premi al millor treball de fi de grau

La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real manté obert fins al 31 d’octubre el termini per a optar a la primera edició del premi al millor projecte de final de grau en l’àmbit de la mediació policial. Aquest guardó, valorat en 400 euros, té com a objectiu fomentar la investigació i l’interés dels alumnes universitaris per les noves tècniques de resolució de conflictes i més concretament per la mediació policial, un àmbit en el qual la ciutat de Vila-real és referent a través de la Policia Local i la càtedra universitària impulsada en col·laboració amb l’UJI.

Al premi pot optar qualsevol persona major de 18 anys que haja defensat el treball de fi de grau en la Jaume I durant els anys 2017, 2018 i 2019, en àrees d’investigació relacionades amb la mediació policial. La documentació haurà de remetre’s en format PDF abans del 31 d’octubre de 2019, a través de la seu electrònica de la universitat (https://www.uji.es/seu).

El jurat valorarà la rellevància científica del treball; la coherència i la relació amb l’àmbit científic i/o acadèmic; i el grau d’innovació i originalitat dels treballs presentats.

Google+
Whatsapp Telegram