Sábado, 11 de julio, 2020  |  
Peníscola finalitza les tasques d’inventari de la Biblioteca Papa Luna Ovidio Cuella  Peníscola finalitza les tasques d’inventari de la Biblioteca Papa Luna Ovidio Cuella 

- 30 julio, 2019 -

Les tasques han consistit a introduir totes les dades dels llibres en un arxiu informàtic per disposar, còmodament, de la informació sobre totes les... Peníscola finalitza les tasques d’inventari de la Biblioteca Papa Luna Ovidio Cuella 

 

Les tasques han consistit a introduir totes les dades dels llibres en un arxiu informàtic per disposar, còmodament, de la informació sobre totes les publicacions inventariades

Castellón Información

L’equip de la Biblioteca Municipal ha estat treballant els últims vuit mesos en la confecció d’un inventari i registre de tots els llibres i publicacions que formen part de la Biblioteca Papa Luna Ovidio Cuella.

Les tasques han consistit a introduir totes les dades dels llibres en un arxiu informàtic per disposar, còmodament, de la informació sobre totes les publicacions inventariades. Després d’açò, s’ha realitzat un registre i una classificació segons la CDU (Classificació Decimal Universal) perquè els llibres estiguen ordenats en les prestatgeries habilitades.

Peníscola, tasques d’inventari,  Biblioteca Papa Luna Ovidio Cuella La Casa de l’Aigua, ara ja centre d’estudis sobre el papa Luna, a iniciativa de l’Associació d’Amics del Papa Luna, i en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola, acull aquesta Biblioteca, que compta amb butles papals i nombrosos llibres de diferents èpoques sobre la història del pontífex espanyol, del Cisma de l’Església Catòlica, la història o l’eclesiologia, entre altres disciplines. En total, 1717 exemplars conformen aquest nou arxiu.

Ovidio Cuella, gran estudiós del papa Luna, soci fundador i d’honor de l’entitat, abans del seu decés, va donar a aquesta biblioteca multitud de materials que es troben ara custodiats en aquest nou espai per a l’estudi del controvertit pontífex.

El regidor de l’àrea en el consistori, Ramon Simó, ha visitat aquest arxiu juntament a part de l’equip de la Biblioteca per comprovar el final dels treballs realitzats en matèria d’inventari i registre, “s’ha fet un treball exhaustiu per seguir avançant, en col·laboració amb l’entitat, en el funcionament d’aquest nou espai d’estudi sobre el papa Luna que, des de l’Ajuntament, s’ha condicionat i moblat per disposar d’un espai de dignitat per a aquesta nova Biblioteca del Papa Luna Ovidio Cuella”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *