miércoles, 20 de enero, 2021  |  
Moncofa renova i millora la seguretat dels parcs infantils de les urbanitzacions de Camí Cabres i Estanyol Moncofa renova i millora la seguretat dels parcs infantils de les urbanitzacions de Camí Cabres i Estanyol

- 30 noviembre, 2020 -

S’ha completat la instal·lació de sòl continu en estos parcs, que és més segur, i la col·locació de nous jocs infantils, més moderns i... Moncofa renova i millora la seguretat dels parcs infantils de les urbanitzacions de Camí Cabres i Estanyol

S’ha completat la instal·lació de sòl continu en estos parcs, que és més segur, i la col·locació de nous jocs infantils, més moderns i adaptats a les necessitats actuals dels xiquets

Castellón Información

L’Ajuntament de Moncofa acaba de finalitzar la renovació de dos parcs infantils d’urbanitzacions del municipi. En este cas es tracta dels parcs de les urbanitzacions de Camí Cabres i Estanyol.

Les actuacions completades pel consistori comprenen la instal·lació de sòl continu en estos parcs, que és més segur, i la col·locació de nous jocs infantils, més moderns i més ben adaptats a les necessitats actuals dels xiquets.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Moncofa, José María Andrés, ha explicat que “estem treballant perquè els xiquets del poble es puguen divertir en un entorn més segur i modern. Comencem a renovar els parcs infantils en platja i poble quan assumim les responsabilitats de Govern i continuem fent-ho a les urbanitzacions, com es demostra amb estos dos nous parcs”.

En esta línia, l’Ajuntament de Moncofa continuarà adaptant i renovant tant les zones verdes com els parcs infantils del municipi “perquè fins fa cinc anys a penes s’havia fet res”. Per això, el regidor José María Andrés ha assegurat que “l’objectiu de l’equip de Govern és continuar millorant els nostres entorns naturals i les zones d’oci tant dels xiquets com dels adults”.

Cal tindre en compte que encara que les prioritats de l’equip de govern de Moncofa se centra en prestar els millors serveis possibles perquè els veïns se senten segurs en este moment de crisi sanitària i a generar oportunitats d’ocupació per a la gent que pitjor ho està passant, no descura la prestació de serveis complementaris que ajuden a millorar la qualitat de vida de tots els veïns.

Google+
Whatsapp Telegram