Martes, 21 de enero, 2020  |  
Torna a l’UJI una nova edició del Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials Torna a l’UJI una nova edició del Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials

- 6 septiembre, 2019 -

Aquest curs acull alumnat procedent de sis països diferents Torna a l’UJI una nova edició del Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials

Aquest curs acull alumnat procedent de sis països diferents

Castellón Información

El Màster Erasmus Mundus en Tecnologies Geoespacials –reconegut com el millor màster en tecnologia d’Espanya segons el rànquing d’El Mundo i avalat per la Comissió Europea com un dels programes de major excel·lència a Europa– ha iniciat la tretzena edició i ha donat la benvinguda al nou alumnat.

Es tracta d’un màster universitari de tres semestres de durada i 90 ECTS, que s’imparteix en anglès i de forma conjunta per la Universitat Jaume I, la Universitat Nova de Lisboa (Portugal) i la Universitat de Münster (Alemanya). L’alumnat podrà estudiar temes relacionats amb les ciències geoespacials, informàtica gràfica, sistemes d’informació geogràfica, serveis web i multimèdia, entre altres.

Va ser creat amb l’objectiu de formar professionals en matèria de tecnologia geoespacial, una àrea en ràpid creixement, i des dels seus inicis ha acollit més de 200 estudiants de 63 països diferents. L’alumnat d’aquest curs procedeix de Pakistan, Nepal, Bangladesh, Colòmbia, Taiwan i Espanya.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *