Miércoles, 21 de agosto, 2019  |  
L’Ajuntament d’Almassora aplica nuevas medidas de seguridad vial en el distrito marítimo L’Ajuntament d’Almassora aplica nuevas medidas de seguridad vial en el distrito marítimo

- 19 abril, 2019 -

Joventut, amés, ha habilitat el servei gratuït d'autobús entre Almassora, el Grau de Castelló i Benicàssim L’Ajuntament d’Almassora aplica nuevas medidas de seguridad vial en el distrito marítimo

Joventut, amés, ha habilitat el servei gratuït d’autobús entre Almassora, el Grau de Castelló i Benicàssim

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora ha culminat els treballs de millora i manteniment en el districte marítim de cara a l’increment de visitants i residents habitual en les vacances de Setmana Santa. En aquest sentit, els treballs per a la millora de la seguretat viària i la neteja (amb retirada de vegetació invasora i residus) de les zones de bany del litoral han liderat les intervencions del consistori, que van acabar ahir.

Pel que fa els treballs de millora de la seguretat viària, les regidories de Platges i Seguretat Ciutadana han tirat avant un projecte orientat a reforçar les senyalització horitzontal. Més d’una trentena de passos de vianants i línies de detenció, així com senyals de stop, cedisca el pas i símbols de vianant han sigut repintats. El consistori també reposat paletes de senyalització vertical en el conjunt del districte marítim i ha instal·lat una desena d’element separadors i reflectors en els carrils bici.

Aquesta actuació ha suposat el pintat de 6,5 quilòmetres de les marques laterals que delimiten les zona d’estacionament en les calçades dels principals camins. Així mateix, la Policia Local ha instal·lat dos guals per a la reducció de la velocitat i senyals indicadors a l’altura de l’ermita de Sant Antoni amb l’objectiu de mitigar la perillositat de la corba que dibuixa en aquest punt el Camí Benafelí.

“Aquestes són dates en les quals creix la intensitat del trànsit i, per tant, les mesures de seguretat viària són molt necessàries”, ha destacat l’edil de Seguretat Ciutadana, Roger Beltrán, qui ha recordat que la introducció de nous elements d’ordenació viària en aquestes dates afavorir que “els conductors s’acostumen a això de cara a l’estiu, quan la població es dispara en el districte marítim”.

‘Bus de la marxa’ fins a Benicàssim i el Grau

La Regidoria de Joventut habilita demà a la nit el servei gratuït d’autobús entre Almassora, el Grau de Castelló i Benicàssim. El transport realitzarà dos trajectes d’anada des del districte marítim i el nucli urbà i dos de retorn des de la plaça de les Corts Valencianes (Benicàssim) i la plaça del Mar (Grau de Castelló).

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *