Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
‘La vida inventada de Godofredo Villa’ arriba al Paraninf de l’UJI com a homenatge a persones i col·lectius ‘La vida inventada de Godofredo Villa’ arriba al Paraninf de l’UJI com a homenatge a persones i col·lectius

- 27 febrero, 2019 -

Godofredo té 89 anys, ha sobreviscut a tres guerres i s'enfronta al moment més difícil de la seua vida: rebre un gran homenatge ‘La vida inventada de Godofredo Villa’ arriba al Paraninf de l’UJI com a homenatge a persones i col·lectius

L’agost de 2014, Godofredo té 89 anys, ha sobreviscut a tres guerres i s’enfronta al moment més difícil de la seua vida: rebre un gran homenatge

Castellón Información

Divendres 1 de març de 2019, a partir de les 20 hores, la companyia teatral La Medusa interpreta en el Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló l’obra ‘La vida inventada de Godofredo Villa’, un text de Sònia Alejo, dirigit per Xavier Puchades i interpretat per Pep Ricart, Clara Crespo, Arantzazu Pastor i Àngels Fígols.

Una obra de teatre que ret homenatge a col·lectius socials i a persones particulars. El teatre com a eina per conèixer millor a l’altre i com eixe altre ens ajuda a conèixer-nos un poc millor, com a mitjà per transmetre la generositat, perquè com diu el mateix Godofredo “l’única guerra que es guanya és la que no es lliura”.

L’agost de 2014, Godofredo té 89 anys, ha sobreviscut a tres guerres i, no obstant això, s’enfronta al moment més difícil de la seua vida: rebre un gran homenatge amb honors d’estat.

Des de l’espera per a rebre un homenatge, Godofredo Vila, un xiquet de Baracaldo evacuat amb vaixell abans dels bombardejos de Guernica, recorre diversos moments de la seua memòria que ha circulat pels esdeveniments de l’Europa del segle XX.

Un any abans, quan Godofredo té 88 anys, se senta junt a Sonia en un banc enfront del riu Saône. No es coneixen de res, però no han deixat de reinventar les seues vides junts des de llavors.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *