Miércoles, 24 de julio, 2019  |  
Nules aconsegueix un increment de visites als seus museus durant 2018 Nules aconsegueix un increment de visites als seus museus durant 2018

- 10 enero, 2019 -

Cada any realitza un Pla Didàctic amb activitats per a difondre els museus Nules aconsegueix un increment de visites als seus museus durant 2018

Cada any realitza un Pla Didàctic amb activitats per a difondre els museus

Castellón Información

Nules ha incrementat en l’últim any les visites als seus museus, en concret al Museu de Medallística Enrique Giner s’han registrat l’any 2018 un total 1985 i en el Museu d’Història Vicent Felip Sempere també han augmentat fins a arribar a les 1.233.

Sobre això, el regidor de Museus, Antonio Romero, comenta que “les polítiques de dinamització dels museus i de promoció del nostre patrimoni fetes en els darrers anys ens han portat a acostar els nostres museus a diferents públics, en especial al més jove”.

Des de la Regidoria de Museus es treballa per a donar un impuls nou als museus locals, tant al Museu de Medallística Enrique Giner com al Museu d’Història Vicent Felip Sempere, així entre les noves iniciatives cal destacar l’ampliació de l’horari d’obertura d’aquest últim que sols obria els divendres a la vesprada. Així tant els veïns i veïnes com la gent de fora poden visitar el Museu d’Història dimarts i dimecres de 9.00 a 12.30 hores, divendres de 18.00 a 20.00 hores i dissabte en horari de matí i vesprada d’11.00 a 13.30 hores i de 18.00 a 20.00 hores. Mentre que l’horari del Museu de Medallística es manté dimarts d’11.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores, dimecres, dijous i dissabte d’11.00 a 13.30 hores i de 18.00 a 20.00 hores, divendres d’11.00 a 13.30 hores i diumenge de 10.30 a 13.30 hores.

“Comencem una etapa nova als museus locals acostant-los als ciutadans i visitants, de manera que hem ampliat l’horari d’obertura del Museu d’Història per a facilitar-hi l’accés i dinamitzar així aquest espai municipal com vàrem fer en el Museu de Medallística”, comenta el regidor de Museus, Antonio Romero.

A més amb l’objectiu de mostrar la riquesa patrimonial de la localitat als diferents públics i més en especial als xiquets i joves, també organitza diferents activitats per a promocionar-la i difondre a més els seus principals museus, el Museu de Medallística Enrique Giner i el Museu d’Història. De manera que cada any realitza un pla didàctic amb el qual es pretén oferir als xiquets i xiquetes de la localitat i dels pobles dels voltants la possibilitat de conéixer el patrimoni local a través d’activitats lúdiques i de manera entretinguda. Precisament, entre les novetats incloses en l’últim pla didàctic es troba el programa anomenat Museu a l’Escola dirigit a escolars de 3 i 4 anys.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *