Miércoles, 22 de mayo, 2019  |  

- 7 diciembre, 2018 -

Durant l’acte aquest dilluns al Paranimf es lliurarà a l'alumnat una beca i un diploma. La cerimònia estarà presidida pel degà Rafael Ballester

Durant l’acte aquest dilluns  al Paranimf es lliurarà a l’alumnat una beca i un diploma. La cerimònia estarà presidida pel degà Rafael Ballester

Castellón Información

Un total de 90 estudiants que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2017/2018 en el Grau de Psicologia participaran dilluns 10 de desembre de 2018 en l’acte oficial de graduació de la Facultat de Ciències de la Salut. Durant l’acte, que es realitzarà al Paranimf universitari, es lliurarà a l’alumnat una beca i un diploma. La cerimònia estarà presidida pel degà de la FCS, Rafael Ballester.

L’acte de graduació de l’estudiantat de Psicologia es realitzarà  a partir de les 17.30 hores. En aquest acte participaran 90 alumnes del Grau en Psicologia, amb Estefanía Ruiz Palomino, professora del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia de l’UJI com a padrina, i Victoria Branchadell Capdevila en representació de l’estudiantat.

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb col·laboració amb el Servei de Comunicació de la Universitat Jaume I. En aquests actes, on a més a més de l’estudiantat i una representació del món acadèmic també hi estan presents les famílies dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’estudiantat que ha finalitzat els seus estudis.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *