Domingo, 19 de mayo, 2019  |  
Héctor Folgado organitza una trobada demà amb amics de Facebook per a recollir propostes Héctor Folgado organitza una trobada demà amb amics de Facebook per a recollir propostes

- 15 marzo, 2019 -

El PP critica que l’equip de govern perd un altre milió per a millorar els polígons i paralitza el de Miralcamp Héctor Folgado organitza una trobada demà amb amics de Facebook per a recollir propostes

El PP critica que l’equip de govern perd un altre milió per a millorar els polígons i paralitza el de Miralcamp

Castellón Información

El candidat del PP a l’alcaldia de Vila-real, Héctor Folgado, ha organitzat una trobada amb els amics del Facebook per a recollir propostes que permeten crear un Vila-real millor. La quedada serà demà dissabte 16 de març a les 11.45 hores en el Raval Gastrobar, situat al carrer Sant Miquel número 2.

Tal com ha explicat el candidat del PP per Vila-real, “les xarxes socials són un espai magnífic per a relacionar-se i per a compartir opinions i la trobada de demà servirà per a això, per a compartir idees per a un Vila-real millor”.

La mala gestió de Benlloch ha fet que la localitat de Vila-real perda un milió d’euros i bloquege les millores del polígon de Miralcamp. Una nova mostra de la mala gestió de l’alcalde i que evidencia que s’ha esgotat el seu temps.

De fet, ara l’alcalde ha perdut un milió d’euros d’una subvenció ja concedida per la falta total de planificació urbanística en aquests huit anys que ha fet que arribat el moment “no tenen el treball fet, no han mogut ni un dit en huit anys per a aconseguir els terrenys el que obliga a perdre totes aquestes ajudes”, explica el portaveu del PP, Héctor Folgado.

Tal com ha recordat l’edil, no és la unica pèrdua ja que van començar l’any 2019 perdent 1,2 milions d’euros al no justificar a temps aquests plans de millores industrials. Després van anunciar que no desdoblegarien la carretera d’Onda i que consolidarien un embut inexplicable en aquest únic tram que faltava per desdoblegar.

“Ara perden un altre milió per no haver fet gens en huit anys per a aconseguir els terrenys”, lamenta el regidor del PP. Folgado ha recordat que “mentre tot açò passa l’alcalde està a altres coses: comprar el Gran Casino, comprar una casa en el centre de la ciutat, tenir un bar amb ànecs Però les coses importants han d’esperar”.

A més de perdre aquesta ajuda milionària, l’alcalde és responsable de diversos fracassos per a Vila-real com perdre l’estació intermodal, perdre més de 7 milions d’euros de les ajudes eruopeas que sí han tocat a la resta de localitats de la província, o la pèrdua d’en dos milions d’euros en millores en poques setmanes.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *