Martes, 11 de agosto, 2020  |  
El passeig marítim d’Almenara acollirà la Fira de Comerç a la Mar d’Almenara a partir de demà El passeig marítim d’Almenara acollirà la Fira de Comerç a la Mar d’Almenara a partir de demà

- 17 julio, 2019 -

A més la música, les conferències i les desfilades prendran el protagonisme de les activitats complementàries fins diumenge El passeig marítim d’Almenara acollirà la Fira de Comerç a la Mar d’Almenara a partir de demà

A més la música, les conferències i les desfilades prendran el protagonisme de les activitats complementàries fins diumenge

Castellón Información

Des de demà dijous 18 de juliol i fins diumenge que ve el Passeig Marítim de la Platja Casablanca d’Almenara (zona Ros-Mari) acollirà l’onzena edició de la Fira d’Estiu Comercial a la Mar “De tot i a Almenara” amb més d’una vintena d’expositors diversos. El regidor de Turisme i Comerç, Juan Cruces, ha destacat que “la fira pretén ser una mostra i aparador del comerç local, en la qual podem trobar productes dels més variats demostrant que a Almenara podem trobar de tot sense eixir”. A més, també “els visitants podran trobar la més variada oferta gastronòmica”. La fira estarà oberta des de demà dijous des de les 20 hores, i de divendres a diumenge a partir de les 19 hores.

La fira a més també tindrà activitats complementàries com és el cas de les desfilades de moda i complements. Així el divendres a les 20 hores serà el de moda infantil de Vega and Me, i el dissabte a les 23.45 el de Chelo Agramunt. La música tampoc faltarà en aquesta edició on la la Llavor Dolçaina i Tabal amenitzarà l’acte inaugural i a més actuarà el grup Bad Name-Bon Jovi Covers.

Pel que respecta a les activitats per a xiquets i xiquetes hi haurà discomòbil infantil el dissabte a les 21 hores, patrocinada per la Pizzeria l’Alpino. En aquest àmbit infantil, actuarà el diumenge a la vesprada la companyia la Lluna, Art i Entorn amb l’espectacle “Circuentos”.

Finalment també destaca en la programació firal l’apartat de la nutrició i és que el dissabte a les 20 hores es realitzarà una xarrada a càrrec de Katia García titulada “Saps què menges?” organitzada pel centre d’Estètica Reme Gozalbo.

Juan Cruces ha convidat a veïns i visitants a que “al llarg dels quatre dies acudisquen a la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar a la platja d’Almenara, on trobaran una àmplia gamma de productes, ofertes i gastronomia local que els encantarà, perquè podran veure que tenim de tot i a Almenara”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *