Viernes, 7 de agosto, 2020  |  
Finalitzen a Almassora les obres que la Diputació estava realitzant al carrer Boqueres Finalitzen a Almassora les obres que la Diputació estava realitzant al carrer Boqueres

- 10 julio, 2020 -

L'actuació ha permès substituir les antigues conduccions d'aigua potable de fibrociment per altres de polietilè i de major secció Finalitzen a Almassora les obres que la Diputació estava realitzant al carrer Boqueres

L’actuació ha permès substituir les antigues conduccions d’aigua potable de fibrociment per altres de polietilè i de major secció

Castellón Información

Les obres del carrer Boqueres d’Almassora finançades pel Pla 135 de la Diputació de Castelló han finalitzat. Els tècnics han recepcionat avui els treballs executats per l’empresa Ravi Obras, Transportes y Excavaciones S.L., guanyadora del concurs d’adjudicació amb un pressupost de 140.025 euros. La intervenció ha millorat 2.200 metres quadres de superfície i ha consolidat una xarxa de carril bici urbà que supera els dos quilòmetres de recorregut.

Els tècnics municipals han participat aquest matí en la recepció de les obres al costat de l’alcaldessa, Merche Galí, i la regidora de Territori, Carmina Martinavarro, que han comprovat la consolidació del carril bici, l’eliminació d’esglaons inaccessibles i la retirada de la senyalització provisional del trànsit. La reordenació del barri manté places d’estacionament i genera més seguretat a ciclistes, transeünts i usuaris del transport públic.

L’actuació ha permès substituir les antigues conduccions d’aigua potable de fibrociment per altres de polietilè i de major secció, així com el soterrament de diverses instal·lacions aèries existents i la millora del drenatge superficial. D’altra banda, l’obra ha suposat també la instal·lació de nous punts d’enllumenat i el trasllat d’alguns dels existents a la nova ubicació. D’aquesta manera, el consistori amplia l’eficiència energètica i redueix molèsties al veïnat.

Després de mesos de treball en entorn del carrer Caritat i l’avinguda José Ortiz, els operaris han retirat eines i senyalització provisional per a recuperar l’ús habitual d’una via que manté un carril de trànsit en cada sentit, voreres accessibles i espai per a parada d’autobús i carril bici amb seguretat. També els negocis de la zona disposen de l’espai de terrasses adequat per a complir la distància que recomanen les autoritats sanitàries.
La zona està adaptada ja a la nova normativa per a evitar barreres arquitectòniques, tal com es va comprometre l’equip de govern amb el Pla d’Accessibilitat Universal. L’actuació executada en aquest any completa l’obra que l’Ajuntament d’Almassora va dur a terme en 2018 i 2019 per a cedir més espai a les voreres i obrir la xarxa de carril bici que connecta amb la sortida cap a Castelló i Borriana.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *