Viernes, 22 de junio, 2018  |  
El SEM d’Almassora i les AMPES posen a l’abast dels escolars una oferta d’activitats esportives en centres especializats locals El SEM d’Almassora i les AMPES posen a l’abast dels escolars una oferta d’activitats esportives en centres especializats locals

- 13 septiembre, 2017 -

El consistori ha establit una tarifa de 10 euros mensuals que “faça l'activitat accessible a tota la ciutadania” i facilite la conciliació laboral i... El SEM d’Almassora i les AMPES posen a l’abast dels escolars una oferta d’activitats esportives en centres especializats locals

El consistori ha establit una tarifa de 10 euros mensuals que “faça l’activitat accessible a tota la ciutadania” i facilite la conciliació laboral i personal de les famílies 

Castellón Información 

El Servei Esportiu Municipal (SEM) i les associacions de pares i mares de tots els centres educatius d’Almassora han posat a la disposició de l’alumnat, per segon any consecutiu, una oferta d’activitats esportives amb les quals el consistori pretén fomentar la pràctica física i col·laborar amb la conciliació laboral i personal de les famílies. Per aqueix motiu, el consistori ha establit una tarifa econòmica (10 euros mensuals) que “faça l’activitat accessible a tota la ciutadania”, ha explicat l’edil d’Esports, Xavier Trenco.

Gràcies a aquesta iniciativa, l’Almassora Club Patí, el Rollers Almassora, el Atlètic Bàsquet Almassora, el Club Almassora Handbol, el Club Pilotari Almassora i el Club de Gimnàstica Artística Almassora impartiran classes en els diferents centres de primària del municipi. Tal com va acordar el SEM amb les AMPA i les entitats esportives, tot el personal a càrrec de les xiquetes i xiquets d’entre 2 i 12 anys haurà de comptar amb la titulació necessària per a instruir les activitats, en la qual s’inclouen certificats de monitor per a cada disciplina, la titulació de Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives (TAFAD) i el grau o la llicenciatura en Ciències de l’Esport.

Volem garantir que el xicotets estan ben atesos i que la formació esportiva que reben siga de qualitat”, ha reiterat Trenco, qui ha recordat que “el passat any ja vam utilitzar aquest sistema i els resultats, amb més de 200 xiquetes i xiquets inscrits, van demostrar que és efectiu”. L’edil també ha agraït la col·laboració dels clubs locals, els quals “han respost a la proposta del SEM des del principi i han contribuït a la satisfacció de les famílies amb les activitats”.

Així doncs, el termini d’inscripció, que haurà de formalitzar-se a través de les AMPA de cada centre, romandrà obert fins al pròxim dilluns 25 de setembre. Des de l’1 d’octubre, els CEIP Ambaixador Beltrán, Cardenal Cisneros, Germans Ochando i Regina Violant sumaran aquestes activitats a la seua oferta d’extraescolars a partir de les 16.30 hores. En els centres Errando Vilar i Santa Quitèria, que aquest curs incorporen la jornada contínua, les sessions esportives començaran a les 17.00 hores.

En aquests dos últims col·legis, cal recordar que el consistori oferirà també un curs gratuït batejat amb el nom de Cultura Popular, amb el qual aspira a complementar les activitats complementàries a la jornada lectiva i a través del que els xicotets practicaran danses tradicionals i pilota valenciana i es inciarán en instruments com la dolçaina i el tabal.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *