Domingo, 27 de septiembre, 2020  |  
Els populars d’Almassora denuncia que la plaga de mosquits segueix incontrolada a la localitat Els populars d’Almassora denuncia que la plaga de mosquits segueix incontrolada a la localitat

- 11 agosto, 2020 -

Així ho ha denunciat el regidor del PP, Arturo Soler, en l'últim ple ordinari de la corporació municipal Els populars d’Almassora denuncia que la plaga de mosquits segueix incontrolada a la localitat

Així ho ha denunciat el regidor del PP, Arturo Soler, en l’últim ple ordinari de la corporació municipal

Castellón Información

La plaga de mosquits que pateix Almassora i que des del PP es porta denunciant des de fa mesos “continua incontrolada i sense solucions”. Així ho ha denunciat el regidor del PP, Arturo Soler, en l’últim ple ordinari de la corporació en el qual va posar de manifest l’abandó de la Generalitat Valenciana sobre aquesta problemàtica “en la qual té competències directes”.

El regidor del PP ha exigit al PSOE al fet que emprenga solucions urgents “perquè en lloc de buscar-les sembla que estan esperant que remeta la calor i amb la plaga”. Una mesura del tot ineficaç perquè, tal com ha assenyalat, “el dípter s’ha reforçat amb els anys i ara tenim mosquits fins al desembre”, ha recordat Soler.

De fet, va anar al desembre de 2018 quan Ximo Puig, forçat per l’acció del PP en Diputació, va anunciar la posada en marxa de les brigades antimosquits. “D’allò han passat prop de dos anys i seguim sense saber el parador d’aquests operaris”.

Un servei que seria “de gran ajuda en aquests moments als quals la crisi provocada pel Covid-19 se suma aquesta problemàtica sanitària generada per la virulència de les picades del mosquit que deriven en una crisi econòmica que afecta directament negocis que operen en terrasses”. Aquestes activitats, desenvolupades a l’aire lliure, s’han vist obligades a buscar els seus propis mitjans per a evitar “que la clientela fuja per l’amenaça dels mosquits, perquè el PSOE segueix sense activar les accions que garantisquen eficàcia i control de la plaga”.

En aquest sentit, des del PP continuen reclamant al PSOE “que en lloc de plegar-se al seu cap de files truquen a la porta del Consell per a posar el focus en aquesta problemàtica que Puig té oblidada. Ignorada perquè precisament qui governa prefereix protegir al seu cap de files abans que a la població. Un servilisme que paguem tots en forma de picades”, ha lamentat el regidor del PP.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *