Viernes, 22 de febrero, 2019  |  
Caixa Rural cedeix uns terrenys per a la construcció d’un parc infantil a l’Alcora Caixa Rural cedeix uns terrenys per a la construcció d’un parc infantil a l’Alcora

- 12 julio, 2018 -

L'alcalde, Samuel Falomir, i el president de la Caixa Rural Sant Josep de l'Alcora, José Luis Esteban, han signat un conveni de col·laboració Caixa Rural cedeix uns terrenys per a la construcció d’un parc infantil a l’Alcora

L’alcalde, Samuel Falomir, i el president de la Caixa Rural Sant Josep de l’Alcora, José Luis Esteban, han signat un conveni de col·laboració per a la cessió de l’immoble

Castellón Información

L’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i el president de la Caixa Rural Sant Josep, José Luis Esteban, han signat un conveni per a la cessió gratuïta al consistori d’un solar propietat de l’entitat, situat al carrer Borja, per a la instal·lació d’un parc infantil.

A la signatura de l’acord han assistit també la regidora de Parcs i Jardins, Nuria Sánchez, el regidor de Joventut, Robert Tena, i el director de la Caixa Rural de l’Alcora, Juan Manuel Nogueroles.

El primer edil ha agraït “la col·laboració de la Caixa Rural en benefici de tota la localitat, especialment, dels xiquets i xiquetes, que podran gaudir d’una nova zona infantil gràcies a aquesta cessió”.

Per la seua banda, el president de la Caixa Rural ha manifestat que “des del moment en què l’Ajuntament ens va proposar prestar aquest terreny per a construir un parc infantil on podrien gaudir els xiquets, la Caixa Rural no ho vam dubtar en cap moment, estava clar que si era una cosa bona per a l’Alcora també ho era per a nosaltres”.

Pel que fa al parc, Nuria Sánchez ha explicat que s’instal·larà una estructura de grans dimensions amb forma de formiga, amb cossos separats, i accessos laterals a través de panell-rocòdrom o de xarxa de corda. Per a l’eixida, compta amb un tobogan posterior i amb una barra de bombers frontal.

Així mateix, es col·locaran dos molls, un en forma de conill i un altre de vespa, destinats a xiquets i xiquetes d’1 a 12 anys, i un gronxador mixt de dues places.

Sánchez ha informat que està previst que els treballs comencen a la fi d’aquest mes de juliol.

Aquest nou parc se sumarà a les “importants millores” realitzades en els últims anys en les zones infantils de la localitat. En aquest sentit, entre les actuacions recents, cal destacar la instal·lació d’un avió de grans dimensions amb jocs diversos al parc Germanes Ferrer Bou.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *