Jueves, 20 de junio, 2019  |  
Compromís per Castelló blindarà la construcció d’una residència de gent gran al carrer Onda Compromís per Castelló blindarà la construcció d’una residència de gent gran al carrer Onda

- 12 enero, 2019 -

Garcia qualifica com a "absolutament necessària aquesta vella reivindicació de la ciutadania" Compromís per Castelló blindarà la construcció d’una residència de gent gran al carrer Onda

Garcia qualifica com a “absolutament necessària aquesta vella reivindicació de la ciutadania de Castelló”

Castellón Información

El portaveu del Grup Municipal Compromís, Ignasi Garcia, ha anunciat hui que la formació blindarà la construcció d’una residència de gent gran al carrer Onda amb l’aprovació del Pla General.

Garcia ha explicat que “des de fa temps la Conselleria presidida per la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, està treballant per a que la ciutat de Castelló tinga una nova residència de gent gran amb places públiques”. El portaveu ha recordat que aquesta infraestructura és “absolutament necessària i es tracta d’una vella reivindicació de la ciutadania de Castelló”.

El també recentment nomenat vicealcalde de la ciutat ha afegit que “per a nosaltres és del tot imprescindible no només blindar els terrenys en el Pla General per a que se destinen a la residència, sino que l’Ajuntament done totes les facilitats a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, perquè pose a les persones en primer lloc”.

Per últim, Garcia ha manifestat que “és necessària la col•laboració entre les diferents institucions que som protagonistes dels governs de canvi i que ens ajudem i no siguem un entrebanc perquè infraestructures com aquesta residència de gent gran són imprescindibles per a millorar la vida de molts dels nostres majors”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *