Lunes, 26 de octubre, 2020  |  
Castelló prepara una ruta senderista, un taller de caixes niu i un geocatching dins la programació de ‘Celebrem amb la Natural’ Castelló prepara una ruta senderista, un taller de caixes niu i un geocatching dins la programació de ‘Celebrem amb la Natural’

- 29 septiembre, 2020 -

Les activitats tenen aforament limitat en compliment de les mesures sanitàries per la Covid-19 Castelló prepara una ruta senderista, un taller de caixes niu i un geocatching dins la programació de ‘Celebrem amb la Natural’

Les activitats tenen aforament limitat en compliment de les mesures sanitàries per la Covid-19

Castellón Información

La Ruta de senderisme en el paratge de la Magdalena, taller d’elaboració de caixes niu en el Molí la Font i una activitat de “geocaching” omplin aquest mes d’octubre la campanya d’educació ambiental de Celebrem amb la Natura, que la Regidoria de Transició Ecològica que dirigeix Fernando Navarro organitza per a posar en valor els nostres ecosistemes i biodiversitat, amb el suport de Itinerantur. Les activitats tenen aforament limitat en compliment de les mesures sanitàries per la Covid-19.

Aquest diumenge 4 d’octubre, l’entorn de la Magdalena acollirà, de 10.30 a 13.30 hores, una ruta entre la Magdalena i la Font de la Salut per a celebrar el Dia Mundial dels Animals, en què la que hi haurà una explicació divulgativa de la fauna del lloc i un taller sobre petjades.

El 17 d’octubre serà el torn d’una taller sobre caixes niu en el paratge del Molí la Font amb motiu del Dia Mundial dels Ocells, de 10.30 a 13 hores.. Els participants s’encarregaran de decorar cadascun de les caixes que repartirà l’organització i li les podran portar després a la seua casa.

Celebrem amb la Natura acabarà octubre amb un “geocaching” el dia 31 al parc Ribalta per a commemorar el Dia Mundial de les Ciutats.

Les persones interessades han d’inscriure’s en www.castellonatura.es.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *