Lunes, 25 de mayo, 2020  |  
Benicarló suspén les visites als centres socials locals i intensifica els controls sanitaris Benicarló suspén les visites als centres socials locals i intensifica els controls sanitaris

- 17 marzo, 2020 -

Els centres de dia Nou d'Octubre i El Collet estan tancats des del passat dijous Benicarló suspén les visites als centres socials locals i intensifica els controls sanitaris

Els centres de dia Nou d’Octubre i El Collet estan tancats des del passat dijous

Castellón Información

La direcció de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), que gestiona 5 centres socials, ha activat tots els protocols de prevenció i seguretat davant de la incidència del coronavirus. Una de les primeres mesures que s’han posat en marxa ha estat la suspensió de les visites als usuaris, que s’han derivat exclusivament al contacte telefònic, tot i que l’Organisme està treballant per a posar en marxa altres mitjans telemàtics per tal de mantenir informades a les famílies.

Pel que fa a les mesures d’higiene, s’ha intensificat el rentat de mans i s’han imposat controls de temperatura, tant per a treballadors com per a proveïdors. Paral·lelament, s’estan rentant els uniformes de treball als centres, amb programes d’alta temperatura i s’han suspés les activitats grupals als centres.

índexLa neteja de les instal·lacions també s’ha intensificat, especialment la de les zones comuns, i s’han habilitat habitacions per a possibles situacions d’aïllament d’algun resident.

La presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdá, ha assegurat que «ara mateix, la nostra principal preocupació és la salut dels usuaris i dels treballadors de tots els centres» i ha afegit que «s’han adoptat mesures per a evitar la coincidència de personal treballador en espais comuns, tant als vestidors com al menjador, i a l’hora de fer els canvis de torn».

Cerdá ha demanat «màxima cautela a totes les persones que, d’una manera o d’una altra, tenen relació amb els centres, atés que tots els residents estan considerats població altament vulnerable».

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *