Miércoles, 21 de octubre, 2020  |  
Benassal viurà un cap de setmana marcat per la Sant Silvestre i el mercadet benèfic Benassal viurà un cap de setmana marcat per la Sant Silvestre i el mercadet benèfic

- 27 diciembre, 2019 -

El multiusos també reproduirà el film d'animació 'Toy Story 4' el proper diumenge aprofitant les vacances de Nadal Benassal viurà un cap de setmana marcat per la Sant Silvestre i el mercadet benèfic

El multiusos també reproduirà el film d’animació ‘Toy Story 4′ el proper diumenge aprofitant les vacances de Nadal

Castellón Información

La jornada de demà dissabte es viurà a Benassal carregada d’activitats. A les 10h donarà començament el mercadet benèfic organitzat pels xiquets i xiquetes de la catequesi en els porxos de l’Ajuntament.
A la vesprada, a les 17h començarà l’esperada carrera popular de Sant Silvestre. En la plaça de l’Ajuntament es formalitzaran les inscripcions per a donar l’eixida a les 18h. Juntament amb els premis als primers classificats en cada categoria (sènior i júnior masculines i femenines) hi haurà premi a la millor disfressa.
A més, a les 17.30h en el saló multiusos de l’Institut es projectarà la pel·lícula ‘Toy Story 4′. L’activitat ha sigut organitzada per l’associació de joves. Seguidament, a les 20.30h arribarà el ‘tardeo’ amb el grup De Calle en el Nostre Bar.
Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *