domingo, 6 de diciembre, 2020  |  
Benassal informa que el consistori ha signat l’ultima amortització de préstec i es queda a deute zero Benassal informa que el consistori ha signat l’ultima amortització de préstec i es queda a deute zero

- 5 septiembre, 2020 -

Monterde mostra la seua disconformitat amb la intenció del Govern de requisar el superàvit dels ajuntaments Benassal informa que el consistori ha signat l’ultima amortització de préstec i es queda a deute zero

Monterde mostra la seua disconformitat amb la intenció del Govern de requisar el superàvit dels ajuntaments

Castellón Información

L’Ajuntament de Benassal ja no té deutes. L’alcaldessa, Mari Luz Monterde, ha signat l’última amortització del préstec que tenia el consistori. Al maig de 2014, quan Monterde va assumir l’alcaldia, l’endeutament ascendia a 413.250 euros. Avui dia el deute és 0. Any rere any, des de 2014, l’Ajuntament ha destinat els diners que ha estalviat per la bona gestió realitzada a amortitzar el deute existent.
D’aquesta manera l’Ajuntament té la seua economia sanejada i molta major capacitat d’acció per a afrontar projectes futurs.
Contra la confiscació del Govern
D’altra banda, l’alcaldessa ha mostrat el rebuig de l’Ajuntament de Benassal a la intenció del Govern de requisar el superàvit dels Ajuntaments. «No pot ser que ens posen a la mateixa altura als quals ho hem fet bé que als quals no han realitzat una bona gestió», ha lamentat l’alcaldessa de Benassal.
Mari Luz Monterde considera que «els diners que hem sigut capaços d’estalviar per la bona gestió els hem d’invertir directament per a millorar els serveis i infraestructures dels nostres veïns i no han de ser confiscats pel Govern».
Google+
Whatsapp Telegram