Martes, 10 de diciembre, 2019  |  
Almassora incorpora a l’oferta formativa del Centre de Formació cursos especialitzats en el sector turístic Almassora incorpora a l’oferta formativa del Centre de Formació cursos especialitzats en el sector turístic

- 5 febrero, 2019 -

Les classes començaran al març i amplien l'oferta de formació orientada a la indústria ceràmica Almassora incorpora a l’oferta formativa del Centre de Formació cursos especialitzats en el sector turístic

Les classes començaran al març i amplien l’oferta de formació orientada a la indústria ceràmica

Castellón Información

El Centre de Formació d’Almassora obrirà una nova línia de cursos orientats a l’especialització en serveis turístics. D’aquesta manera, el consistori contribuirà a l’ocupabilitat de les persones que tinguen experiència prèvia o que aspiren a treballar en un sector que “genera molts llocs de treball a les nostres comarques” i que requereix de “coneixements específics per a respondre a les demandes d’hostaleria i comerç”, com ha apuntat el regidor d’Ocupació, Roger Beltrán.

Aquesta línia de formació s’uneix a la de cursos de especialització en el sector ceràmic, anunciada per l’edil en el marc de la fira Cevisama. Encara que les classes del programa començaran al març, el consistori ja ha obert el termini d’inscripció, la qual haurà de realitzar-se presencialment a la Casa de la Cultura. En total, Almassora oferirà 45 places en aquests cursos integrats en el pla estratègic de la Diputació Provincial, per la qual cosa estaran dirigits a persones desocupades i seran, a més, gratuïts.

Així doncs, la primera de les formacions serà sobre anglés per al sector turístic i inclourà la pràctica de vocabulari i expressions especialitzats. L’alumnat treballarà tant l’expressió oral com escrita, de manera que els requisits inclouen la necessitat d’acreditar un nivell mitjà de l’idioma. El curs començarà el 13 de març i es realitzarà en horari de 9.00 a 14.00 en les instal·lacions del centre educatiu a Almassora.

A partir del 16 d’abril i amb les persones desocupades del sector hoteler com a públic, l’Ajuntament d’Almassora promocionarà el curs de gestió de protocol en hostaleria i turisme. Entre els continguts figuren l’organització d’esdeveniments socials i empresarials, el protocol de taula i l’atenció als hostes. Per a la seua realització és necessari comptar amb competències bàsiques d’informàtica.

També amb possibilitat d’aplicació als productes de turisme actiu, Almassora ofereix el curs d’animació físic esportiva en entorns naturals, en el qual s’inclouran lliçons per a adaptar les activitats a diferents perfils de públic i sobre mesures de seguretat i primers auxilis. Aquesta formació arrancarà el 27 de maig i s’estendrà durant 40 hores d’activitats teòriques i pràctiques.

Cal recordar que, durant aquest primer trimestre de l’any, l’Ajuntament d’Almassora recuperarà també el programa de capacitació laboral remunerada de la Fundació Tots Units, una iniciativa dirigida a persones desocupades i en risc d’exclusió social. La principal novetat serà la concessió d’una retribució diària a les persones que assistisquen als cursos, una beca que s’aplicarà tant durant la formació teòrica com durant els períodes de pràctiques en empreses.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *