Martes, 19 de junio, 2018  |  
Almassora activa el dispositiu policial per informar dels canvis vials en la zona marítima Almassora activa el dispositiu policial per informar dels canvis vials en la zona marítima

- 21 abril, 2017 -

Tres agents s'ocuparan de la seguretat vial durant el cap de setmana Almassora activa el dispositiu policial per informar dels canvis vials en la zona marítima

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora, junt a la Policia Local, ha activat aquest matí el dispositiu policial extraordinari de la costa davant l’entrada en vigor de la nova disposició del tràfic a partir d’aquesta vesprada. Mentre els operaris conclouen la instal·lació de bolardos i la pintura de la senyalització horitzontal, tres agents de la plantilla situats en diferents punts informen del canvi d’adreces entre avui i el cap de setmana.

Els creus amb Benafelí, Catalans i la zona de Tramuntana compten amb presència policial extraordinària per a informar als conductors de la nova senyalització. Els agents distribueixen també els desplegables editats pel consistori amb el canvi d’adreça del passeig Marítim en el tram situat més al nord per a evitar accidents o distraccions per desconeixement.

Els agents han iniciat aquest matí la labor extraordinària mentre els operaris ultimaven la senyalització. L’intendent principal de la Policia Local, Roberto Verdoy, ha recorregut el districte marítim seguint el nou traçat al costat del regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, i la primera tinent d’alcalde, Merche Galí. Han comprovat l’avanç dels treballs, que estaran llests aquesta vesprada. De fet, tota la senyalització vertical està fixada ja i coberta a l’espera de ser destapada en unes hores per a activar les noves direccions.

Els conductors i vianants hauran d’atendre la senyalització groga de la calçada, provisional per tractar-se d’una prova pilot, i les noves plaques verticals adquirides pel consistori per a activar la unidireccionalidad del passeig Marítim entre el carrer Ponent i el Camí de la Mitgera, al nord del districte. El tram de passeig comprès entre Om Blanc i la Mitgera mantindrà els dos sentits de circulació.

L’objectiu de la mesura passa per millorar la seguretat de vianants i ciclistes enfront del mar, en una via molt transitada sobretot en períodes de vacances però també pels residents permanents de la costa. “Entenem les molèsties que generen tots els canvis en un primer moment, però tractarem de minimitzar aqueix impacte perquè ens acostumem el més prompte possible a la nova distribució del tràfic, que segur revertirà en benefici de tots”, ha assenyalat l’edil durant la seua visita als treballs d’adequació de la via.

Així mateix, els autobusos escolar i urbà també modificaran el seu recorregut des del dimarts, de manera que l’accés a la platja ho realitzaran pel Camí Benafelí, des d’on es dirigiran a la travessia de Sant Josep per a prendre el Camí Catalans. Des d’allí eixiran al passeig Marítim, pujaran pel Camí Om Blanc i tornaran a la travessia de Sant Josep fins a connectar de nou amb el Camí Benafelí, el passeig Marítim, Vora Riu, l’avinguda Mediterrània i el Camí la Mar per a tornar al casc urbà.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *