Martes, 27 de octubre, 2020  |  
Almassora reuneix a 14 candidats a enterrador en la prova pràctica Almassora reuneix a 14 candidats a enterrador en la prova pràctica

- 30 enero, 2017 -

Són 13 homes i una dona que pugnen per la plaça vacant per jubilació Almassora reuneix a 14 candidats a enterrador en la prova pràctica

Castellón Información

La cementeri municipal d’Almassora ha acollit aquest matí la prova pràctica entre 14 dels 15 aspirants que van superar l’examen escrit per a accedir a la borsa d’operari del camposanto. La prova ha arrancat puntual a les 9.00 hores sota la supervisió del tribunal encarregat del procés de selecció. L’examen ha consistit en dos exercicis pràctics per a valorar la destresa dels candidats, que opten a una plaça d’enterrador el salari del qual és d’1.673,01 euros bruts mensuals.

En primer lloc, els aspirants han realitzat un a un un simulacre d’exhumació i inhumació en un dels pavellons del recinte. Posteriorment, dividits en tres grups, cadascun d’ells ha hagut de trencar la tàpia de rajola d’un nínxol i tornar-ho a construir amb els materials facilitats pel consistori. Els funcionaris encarregats de supervisar la prova han lliurat als candidats les eines i material d’obra necessaris perquè realitzaren ambdues proves.

El tribunal valorarà la capacitat de resolució dels aspirants, una prova a la qual avui s’han presentat 14 dels 15 inscrits que van superar la fase inscrita. Aquests 13 homes i una dona aspiren a encapçalar la borsa de treball per a necessitats de personal temporal amb la categoria d’operaris de cementeri municipal. Els 10 candidats millor puntuats durant els exercicis d’avui se sotmetran d’ara endavant a una entrevista curricular. La persona amb millor puntuació ocuparà la plaça que va quedar vacant per jubilació en finalitzar 2016.

El tauler d’anuncis municipal informarà de l’avanç del procés a mesura que el tribunal dispose de les notes i convoque la següent fase. Tot açò té lloc després que els aspirants se sotmeteren a la prova escrita, obligatòria i eliminatòria, el passat 18 de gener. En aquella ocasió l’examen es va dividir en dues parts: un qüestionari amb cinc preguntes curtes a desenvolupar i la resolució escrita de dos casos pràctics.

Com constava en les bases aprovades en el seu moment i publicades en el Butlletí Oficial de la Província, l’examen va incloure qüestions relacionades amb la llista de carrers d’Almassora, l’ordenança municipal de cementeri, el reglament de policia sanitària mortuòria de la Comunitat Valenciana, així com qüestions relacionades amb jardineria, obra de paleta i informàtica -entorn Windows i correu electrònic-.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *