viernes, 30 de octubre, 2020  |  
Comença el compte enrere per a optar a les nou beques formatives de l’Ajuntament d’Almassora Comença el compte enrere per a optar a les nou beques formatives de l’Ajuntament d’Almassora

- 31 enero, 2017 -

En la segona edició els estudiants treballaran durant sis mesos amb els seus tutors Comença el compte enrere per a optar a les nou beques formatives de l’Ajuntament d’Almassora

Castellón Información

Després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de les bases que regulen el programa de beques laborals Bec-Almassora Futur impulsat per l’Ajuntament de la localitat, els interessats tenen un termini de deu dies per a presentar la documentació i acreditar els mèrits pels quals optaran a una de les nou places.

Tal com arrepleguen les bases, aquesta segona convocatòria està oberta a estudiants de Dret, Economia, Finances, Gestió Pública, Relacions Laborals, Turisme i Criminologia, així com aquells que cursen en cicle de Tècnic Superior d’Animació Sociocultural (TASOC) o el grau d’Enginyeria Informàtica. Tots hauran d’estar empadronats a Almassora i acreditar que cursen aquests estudis en el moment de sol·licitar la seua participació.

Els estudiants completaran un programa de sis mesos en el consistori treballant en els departaments de Recursos Humans, Tresoreria, Urbanisme, Servei d’Informació i Atenció Ciutada (SIAC), Serveis Socials, Servei Esportiu Municipal (SEM), Hisenda, Joventut, Informàtica i Administració. Durant aquest període estaran guiats per un tutor personal i hauran de realitzar una jornada de 20 hores setmanals, per la qual percebran una beca de 500 euros mensuals.

Les places seran atorgades per un concurs de mèrits que valorarà la nota mitjana de l’expedient acadèmic, la possessió d’altres titulacions relacionades amb l’objecte de la beca i els coneixements de valencià i altres idiomes comunitaris. Els candidats hauran de passar també una entrevista personal realitzada pel tribunal valorador, constituït per funcionaris municipals.

El regidor d’Hisenda i Contractació, Roger Beltrán, ha parlat de la “forta aposta que l’Ajuntament està realitzant per a portar avant aquest programa, que donarà una oportunitat de formació per a l’ocupació a joves del nostre municipi”. Per a la consolidació de Bec-Almassora Futur, el consistori ha reservat 28.944 euros, una quantitat que, segons Beltrán ha avançat, serà ampliada en els pròxims mesos per a “donar l’oportunitat a quants més estudiants, millor”.

El programa de beques formatives de l’Ajuntament d’Almassora arriba a la seua segona edició després de concloure la primera convocatòria amb resultats molt satisfactoris per a tots els implicats. En 2016, fins a una dotzena de joves del municipi van gaudir de les ajudes que va concedir el consistori, després que la Diputació de Castelló negara les beques als estudiants del municipi, i van realitzar les seues pràctiques professionals guiats pel personal municipal.

 

Google+
Whatsapp Telegram