Jueves, 2 de julio, 2020  |  
Els veïns afectats per les inundacions d’Almassora aconsegueixen permís per a desplaçar-se a la platja Els veïns afectats per les inundacions d’Almassora aconsegueixen permís per a desplaçar-se a la platja

- 3 abril, 2020 -

Subdelegació permet el pas d’una persona per vehicle amb permís especial Els veïns afectats per les inundacions d’Almassora aconsegueixen permís per a desplaçar-se a la platja

Subdelegació permet el pas d’una persona per vehicle amb permís especial

Castellón Información

La subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, ha respost hui favorablement a la petició traslladada en el matí d’ahir per l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, per a autoritzar el desplaçament de veïns afectats per les inundacions a la platja. Es tracta d’una excepció a les mesures de confinament incloses en l’estat d’alarma i, per tant, les persones que es traslladen fins al districte marítim hauran de fer-lo seguint les instruccions indicades.
Els casos “estrictament necessaris”, tal com recull l’article 7.1. del Reial decret 463/2020 “per causes de força major o situació de necessitat” hauran de registrar a través d’un document en Policia Local (presencial o per correu electrònic) amb el seu nom i cognoms, DNI i adreça de l’habitatge i portar durant el desplaçament qualsevol rebut de subministraments, IBI o la pròpia escriptura de l’habitatge per a demostrar la propietat o lloguer d’aquesta. La mesura queda limitada a una persona per vehicle.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha agraït a la Subdelegació del Govern la seua “sensibilitat” cap a la problemàtica que pateixen els afectats per les inundacions, als qui ha apel·lat a “evitar al màxim el contacte amb qualsevol altra persona durant la seua estada en viles i alqueries, que ha de limitar-se a la inspecció de danys per a escurçar el temps d’exposició al coronavirus”.

La Subdelegació del Govern sol·licita també a les persones afectades que contacten amb les companyies asseguradores perquè estenguen els terminis de valoració de danys i peritatges i faciliten tota la tramitació reduint els riscos de contagi de la pandèmia. Cal recordar que la mesura va dirigida als propietaris de segones residències a la platja d’Almassora, no als qui resideixen habitualment allí.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *