Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
L’Alcora inicia la construcció d’un aula de 2-3 anys al CEIP Comte d’Aranda L’Alcora inicia la construcció d’un aula de 2-3 anys al CEIP Comte d’Aranda

- 8 agosto, 2020 -

La capital de l'Alcalatén comptarà amb dues aules gratuïtes d'Educació Infantil de 2 anys L’Alcora inicia la construcció d’un aula de 2-3 anys al CEIP Comte d’Aranda

La capital de l’Alcalatén comptarà amb dues aules gratuïtes d’Educació Infantil de 2 anys

Castellón Información

L’Ajuntament de l’Alcora està emprant els mesos estivals per realitzar tasques de manteniment i actuacions de millora en als centres educatius de la localitat. Aquesta setmana han començat els treballs de construcció d’una aula de 2-3 anys al CEIP Comte d’Aranda, per a la qual el consistori realitzarà una inversió de 30.000 euros.

La primera tinenta d’alcalde, Ana Huguet, la regidora d’Educació, Vanessa Periz, i el regidor d’Urbanisme, Julián Tena, han visitat les obres. Com recorda Periz, l’Alcora és un dels 7 municipis de la província als quals la Conselleria ha autoritzat una aula d’aquestes característiques per al pròxim curs 2020/2021.

D’aquesta manera, la capital de l’Alcalatén comptarà amb dues aules gratuïtes d’Educació Infantil de 2 anys. El CEIP Grangel Mascarós va ser el primer centre del municipi al qual Educació va concedir aquesta aula, posada en marxa en el curs 2019/2020.

La regidora ha mostrat la seua satisfacció per l’augment de l’oferta de places de 2 anys gratuïtes en la població. “A més d’afavorir la conciliació de la vida laboral, familiar i personal, l’escola infantil és el lloc idoni com a espai de socialització per als xiquets i xiquetes”, ha destacat.

També s’ha aconseguit per al pròxim curs el desdoblament d’una aula d’Infantil 3 anys al CEIP Comte d’Aranda.

Un altre projecte que s’ha executat aquest estiu al centre és l’adequació d’un dels murs, “una actuació molt necessària, ja que es trobava bastant deteriorat”, ha explicat Periz. Per a aquesta actuació el consistori ha destinat al voltant de 30.000 euros.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *