Lunes, 6 de julio, 2020  |  
L’Ajuntament d’Almassora amplia la beca menjador a prop de 300 escolars durant el confinament L’Ajuntament d’Almassora amplia la beca menjador a prop de 300 escolars durant el confinament

- 2 abril, 2020 -

Les persones que es troben en situació d'optar a aquesta ajuda han de telefonar al 964 550090 de dilluns a diumenge de 8 a... L’Ajuntament d’Almassora amplia la beca menjador a prop de 300 escolars durant el confinament

Les persones que es troben en situació d’optar a aquesta ajuda han de telefonar al 964 550090 de dilluns a diumenge de 8 a 19 hores

Castellón Información

Almassora amplia des de demà el xec que ofereix la Generalitat Valenciana a escolars amb el 100% de beca de menjador a aquelles famílies que tenen entre 14 i 19 punts en el barem de la Conselleria d’Educació, uns 300 beneficiaris en el cas de la localitat. Els Serveis Socials de la localitat canalitzaran les atencions per a evitar que cap menor es quede desatés.

Les persones que es troben en situació d’optar a aquesta ajuda han de telefonar al 964550090 de dilluns a diumenge de 8 a 19 hores perquè el personal especialitzat atenga cada sol·licitud i comprove que s’ajusta als requisits. En el cas d’Almassora, els Serveis Socials reunirà demà la comissió de Prestacions Econòmiques Individualitzades (PEI), com cada divendres mentre dure l’alerta sanitària, per a canalitzar les primeres sol·licituds al costat de la resta de peticions d’ajuda.

Amb l’extensió del val que ja reben, via missatge a través de mòbil, les famílies amb el 100% de l’ajuda concedida per la Generalitat Valenciana, el consistori compleix la petició autonòmica d’ampliar la protecció a menors que hagen pogut patir un minvament en el seu benestar per les dificultats econòmiques del conjunt de la família en aquests moments. En concret, arriba a escolars amb fins a un 70,6% del màxim de puntuació.

A més, la comissió de PEI tramitarà demà al voltant de 80 sol·licituds de la resta d’ajudes que ofereix l’Ajuntament per a fer front a la crisi derivada de la pandèmia. Se sumen a les 17 sol·licituds de la setmana passada, que van ascendir a 12.552 euros, al costat de despeses d’habitatge (2.786 euros) i sol·licituds de subministraments (1.210 euros).

Tot això en un departament de Serveis Socials que ha redoblat esforços per a atendre l’increment de necessitats de les famílies, igual que Policia Local i Servei Municipal de Manteniment i Logística. Per a tots ells aniran destinats els equips de protecció que ha enviat la Diputació de Castelló: 2.250 màscares, 2.000 guants, 20 litres de gel desinfectant, 20 bussos de protecció, 15 ulleres i 20 bates.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *