Jueves, 23 de enero, 2020  |  
Vilafamés presenta la programació per Sant Antoni Vilafamés presenta la programació per Sant Antoni

- 5 enero, 2018 -

Les celebracions al poble finalitzen el dia 21 amb la processó i la missa en honor de Sant Antoni Vilafamés presenta la programació per Sant Antoni

Les celebracions al poble finalitzen el dia 21 amb la processó i la missa en honor de Sant Antoni

Castellón Información

L’Ajuntament de Vilafamés ja prepara les activitats per a celebrar la tradicional festivitat de Sant Antoni, un calendari que s’obrirà el pròxim dissabte dia 13 al nucli de la Bassa de les Oronetes i que arribarà al poble el dia 20. Ese día, la primera de les activitats previstes es la benedicció dels rotllos que, com és costum, es portarà a terme al carrer Sant Antoni a les 12 del migdia.

Eixa mateixa vesprada, arriba un dels actes més esperats: la matxà, que realitzarà el recorregut tradicional, per a finalitzar a la plaça de la Font, on es farà el repartiment del rotllo a tots els assistents, que també podran degustar cacaus, tramusos o figues albardaes. La jornada finalitzarà amb una discomòbil al pavelló polifuncional, organitzada pels ‘Quintos 2018’.

Les celebracions al poble finalitzen el dia 21 amb la processó i la missa en honor de Sant Antoni. No obstant, el cicle festiu s’allarga un poc més, ja que el dia 27 tindrà lloc la festa a la zona El Palmeral i el mes de maig ho celebrarà el nucli de la Basseta.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *